Erik ter Brake behaald FIFA Test

16 oktober 2022

Beste SNO-ers,

Het bestuur van SNO wil jullie graag informeren over het feit dat Erik ter Brake op woensdag 12 oktober (in Zwolle) succesvol zijn FIFA test heeft behaald. Als bestuur van SNO willen wij hem van harte feliciteren met deze mooie mijlpaal. Erik is dit seizoen opnieuw actief in de derde divisie (zaterdag) en gaat proberen om (door goede prestaties) weer in aanmerking te komen voor wedstrijden in de Jack's League. Wij willen hem hierbij uiteraard veel succes toewensen. 

Op dinsdag 11 oktober heeft Anton Kreileman in Zeist getracht de FIFA test te behalen. De 40 sprints heeft hij succesvol afgerond, hetgeen een uiterst knappe prestatie is. Helaas is hij er niet in geslaagd om de zes sprints (onder de 6.6 seconden) af te ronden. Heel erg zuur, aangezien Anton op één sprint na alles had behaald, maar bij de beslissende sprint had hij een tijd van 6.61 seconde, waardoor hij er dus 0.01 seconde 'te lang' over heeft gedaan.

Ondanks het teleurstellende resultaat hebben wij als bestuur veel respect voor zijn inzet. Wij willen Anton veel succes toewensen in de jeugdgroep B. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren