Ref Events EfB Toernooien 2020

24 november 2019

Beste SNO-ers, 

Ref Events biedt scheidsrechters drie internationale toernooien aan welke komend jaar zullen plaatsvinden in Esbjerg (Denemarken). Door middel van deze mail informeren wij uw leden graag over de mogelijkheid om hieraan deel te nemen.

Onze organisatie is het afgelopen jaar begonnen met het werven van Nederlandse en Belgische scheidsrechters voor internationale toernooien en breidt dit jaar uit naar drie toernooien, te weten;

Scandic Cup: 8-4-2020 ⎯ 11-4-2020 (Pasen);

Spar Nord Elite Cup: 20-5-2020 ⎯ 23-5-2020 (Hemelvaart);

Nordic Invitational Cup: 29-7-2020 ⎯ 2-8-2020.

Het deelnemersveld bestaat bij alle drie de toernooien uit genodigde jeugdteams van tweede- en derde-divisie clubs, hoogstaande voetbalacademies én professionele clubs uit (voornamelijk) Scandinavië, Duitsland en Nederland. Denk hierbij aan teams van clubs als Aalborg BK, Brondby IF, Esbjerg fB, FC Emmen, FC Groningen, Helsingborgs IF, SC Cambuur en SK Sturm Graz.

Naast een geweldige ervaring, maakt het fluiten van top-voetbal in een internationaal klimaat, gecombineerd met de gedegen begeleiding vanuit onze gekwalificeerde coaches, deze toernooien ook erg waardevol voor de ontwikkeling als scheidsrechter.

Nederlandse en Belgische scheidsrechters bieden wij een all-inclusief pakket op maat aan waarbij de reis, verblijf, maaltijden en een groepsactiviteit zijn inbegrepen. Zij betalen op deze manier slecht €150,- voor dit alles. 

Aanmelden voor de toernooien en verdere informatie omtrent deelname hieraan, is te vinden op onze website www.refevents.com. Wij zouden het erg waarderen wanneer u deze informatie wilt uitzetten richting de leden binnen uw vereniging. 

Met vriendelijke groet,

Team Ref Events

Referees department | EfB Tournaments

E. info@refevents.com
I. www.refevents.com 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

07Jul
Reguliere training
Aanvang: 19:30
09Jul
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
14Jul
Reguliere training
Aanvang: 19:30
04Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30
11Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren