Raymond Kolleman nieuw lid SNO Nijverdal

04 oktober 2022

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Raymond Kolleman (25 jaar uit Daarlerveen) een nieuw lid kunnen presenteren. 

Wij hebben Raymond gevraagd om zichzelf nader te introduceren aan onze leden. Zijn introductie staat hieronder weergegeven! 

Wij hopen Raymond op de clubavond van aanstaande dinsdag te mogen presenteren aan onze leden!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met ingang van het seizoen 2022 – 2023 ben ik lid geworden van scheidsrechtersvereniging Nijverdal en omstreken. Vanuit het bestuur is mij gevraagd om mijzelf nader voor te stellen aan de overige leden van SNO Nijverdal. Via deze weg zal ik kort iets meer over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Raymond Kolleman, ik ben 25 jaar en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als hovenier bij Berentschot Hoveniers in Hellendoorn. Momenteel ben ik woonachtig in Daarlerveen, maar mijn roots liggen in Wijk bij Duurstede.

Wijk bij Duurstede is een stad met een kleine 25000 inwoners en ligt in het zuiden van de provincie Utrecht. Voor de liefde ben ik recentelijk verhuisd naar het oosten van Nederland. SNO lid Anton Kreileman heeft mij meer verteld over SNO Nijverdal en hij heeft mij enthousiast gemaakt om een training bij te wonen. Zo gezegd, zo gedaan! Nadat ik (met veel plezier) een avond heb meegetraind, was voor mij de keuze duidelijk dat ik mij graag aan wilde sluiten bij onze scheidsrechtersvereniging.

Het was voor mijzelf ook een verrassing dat ik überhaupt scheidsrechter ben geworden. Ik was als voetballer actief bij CDW. Ik werd benaderd om op een jeugdtoernooi te fluiten. Ik vond het oprecht leuk om op dit toernooi te fluiten. Aansluitend heb ik diverse jeugd en seniorenwedstrijden mogen fluiten binnen mijn vereniging. Via mijn club heb ik de opleiding verenigingsscheidsrechter mogen volgen. Ik heb toen de keuze gemaakt om te stoppen met voetballen en mij verder te ontwikkelen als scheidsrechter.

In het seizoen 2020 – 2021 heb ik mijn SO-III opleiding (voorheen BOS-opleiding) afgerond. Door het Coronavirus heb ik aansluitend (tot mijn grote spijt) slechts één volledig seizoen kunnen fluiten.

Ik ben ambitieus en hoop de komende jaren mijzelf verder te ontwikkelen als scheidsrechter!

Raymond Kolleman

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren