Trainingsschema (assistent-)scheidsrechters maand november gepubliceerd

22 november 2019
 
KNVB
 
 
 
knvb
Besluiten promotie en degradatie scheidsrechters beschikbaar
Op basis van de groepsaantallen per 1 oktober 2019 is het promotie-/degradatiemodel voor het seizoen 2019/’20 vastgesteld. Indien er (grote) wijzigingen plaatsvinden in de groepsaantallen gedurende het huidige seizoen, kan het P/D-model bijgesteld worden. Bij het vaststellen van de aantallen is rekening gehouden met het aantal beschikbare wedstrijden per speelronde voor de desbetreffende groep.
Lees verder lees meer
   
 
 
knvb
Infographics met spelregels voor JO13 en MO13
Sinds dit seizoen geldt er een aantal nieuwe spelregels bij zowel de profs als amateurs. Ook in het jeugdvoetbal is een aantal spelregels aangepast. Bij de JO13 en MO13 wordt zowel 11x11 als 8x8 gespeeld. Voor deze leeftijdscategorie gelden enkele afwijkende spelregels. Via twee infographics is op een duidelijke en snelle manier te zien wat de spelregels zijn voor het huidige seizoen. 
Bekijk spelregels 8x8
Bekijk spelregels 11x11
 
 
knvb
Een gestaakte wedstrijd, wat komt daarbij kijken?
Gedurende het seizoen kan een scheidsrechters besluiten een wedstrijd te staken. Voor verenigingen is het proces dat volgt na een gestaakte wedstrijd echter niet altijd even duidelijk, wat kan leiden tot onnodige boetes. Om het proces rondom gestaakte wedstrijden te verduidelijken, is er een animatiefilmpje gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd wat de KNVB precies verwacht van een vereniging op het moment dat het te maken heeft met een gestaakte wedstrijd.
Bekijk animatie lees meer
   
 
 
knvb
Floris (11) heeft een droom: de Champions League-finale fluiten
Floris Oskam is 11 jaar. Zoals veel kinderen van zijn leeftijd is hij gek van voetbal en droomt hij ervan om ooit in de Champions League-finale of de WK-finale te staan. Er is alleen een verschil. Floris wil die finale leiden als scheidsrechter. “Ik vind het leuk om leiding te geven. Daar word ik blij van.”
Lees verder lees meer
   
 
 
knvb
Trainingsschema’s scheidsrechters november
Iedere maand stellen we een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters beschikbaar. Want één van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. Met behulp van de trainingsschema’s ontwikkel je uiteindelijk een betere ‘conditie’.
Bekijk schema lees meer
   
 
 
knvb
Amateurvoetbalseizoen ook in 2020 eind augustus van start
Net als in de voorgaande drie seizoenen wordt er ook in het amateurvoetbaljaar 2020/’21 na de zomer afgetrapt. Eind augustus, op 22 en 23 augustus 2020, staan in de Tweede en Derde Divisie de eerste wedstrijden op het programma. De Hoofdklasse mannen begint een weekend later op 29 en 30 augustus. In datzelfde weekend beginnen de bekercompetities voor de categorie A. Op 19 en 20 september starten de reguliere competities van de categorie A, waaronder de Topklasse vrouwen en de overige mannen-, vrouwen- en jeugdcompetities.
Lees verder lees meer
   
 
 
 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

07Jul
Reguliere training
Aanvang: 19:30
09Jul
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
14Jul
Reguliere training
Aanvang: 19:30
04Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30
11Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren