Geslaagde clubavond met Maikel van Munster & Wim van der Velde

18 november 2019

Beste SNO-ers, 

Op dinsdag 12 november stond de tweede clubavond van het seizoen 2019 - 2020 op de planning. Deze avond werd ingevuld door onze Technische Commissie. 

Maurice had vanuit het bestuur de volgende (algemene) mededelingen: 

1. Afmeldingen: Voor deze avond hebben wij van de volgende heren een afmelding ontvangen: Piet Oldeman, Julian Arrindell, Richard Hultink, Gerwin Moeken, Rachnar Kikkert, Max van der Lei, Martijn Bruins, Stan Endeman, Jan Klein Ganseij, Wout Butink, Wim Nieuwenhuis, Gerard Westenbroek, Anton Kreileman en Jan Karkdijk. 

2. De KNVB heeft besloten om Wessel Nijmeijer per direct te 'schrappen' als actief KNVB official. De KNVB is van mening dat hij (door het feit dat hij al een zeer lange periode afwezig is) ambitieuze scheidsrechters in de weg staat.  

3. Recentelijk is Theo Solen overleden. Wij als bestuur hebben hier in de nieuwsbrief geen specifieke aandacht aan besteed. Namens het bestuur willen wij ons hiervoor oprecht verontschuldigen bij onze leden. 

4. SNO Nijverdal zal op zaterdag 4 januari 2020 deelnemen aan het Jan Willem van Essen zaalvoettoernooi bij KHC te Kampen. Rudolf Wolterink is erin geslaagd om een team van 11 scheidsrechters bij elkaar te krijgen. Namens het bestuur willen wij ons team veel plezier en succes toewensen. 

5. Erik ter Brake heeft getracht om in Zeist de FIFA test voor de A categorie te behalen. Hij is helaas uitgevallen met een hamstring blessure. Zijn herstel zal 4 tot 6 weken in beslag nemen. Via deze weg willen wij Erik veel beterschap toewensen. 

6: Vorige week heeft de KNVB de promotie/degradatie regeling gepubliceerd. Mocht je hierover vragen c.q. onduidelijkheden hebben, graag dit melden bij het bestuur. Wij zullen dit kortsluiten met de KNVB, zodat je zo snel mogelijk een antwoord mag verwachten. 

7: Op woensdag 13 november brengen Andre Meulenkamp en Maurice Paarhuis een bezoek aan voetbalvereniging OZC te Ommen. Ze zullen namens de Technische Commissie een presentatie geven over de functie van assistent-scheidsrechter. 

8: Vanaf deze week zijn de nieuwe SNO 'Pupil van de Week' vaantjes beschikbaar. Daarnaast hebben wij vanaf heden SNO notitiekaarten. Deze zijn iedere dinsdag (na afloop van de reguliere training) te koop. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met het bestuur. 

9. Als bestuur hebben wij (nog) steeds twee vacatures. Wij zoeken een lid voor de Technische Commissie. Daarnaast zoeken wij nog een lid, welke deel wil nemen in de Voetbal Commissie. Mocht je interesse hebben, neem dan (vrijblijvend) contact op met het bestuur. 

10. SNO wil een opleiding verenigingsscheidsrechter organiseren. Op dit moment hebben zich 6 scheidsrechters aangemeld. Er is echter ruimte voor 18 personen. Mocht een vereniging meer informatie willen hebben, dan kunnen ze vrijblijvend contact opnemen met het bestuur. 

11. Hans van Dalen is sinds de zomer lid van SNO Nijverdal. Uit handen van de voorzitter ontving hij een SNO tos munt en het nieuwe SNO 'Pupil van de Week' vaantje. Wij willen Hans veel plezier en succes wensen met zijn prachtige hobby en hopen hem elke week te mogen verwelkomen bij onze trainingen. 

Aansluitend aan de bestuursmededelingen kregen Maikel en Wim het woord. Ze hadden een zeer goede (en interactieve) presentatie gemaakt, waarin 10 spelregelvragen nader onder de loep werden genomen. In eerste instantie moest een (door de Technische Commissie aangewezen) SNO lid een eigen antwoord formuleren, waarna er vier multiple choice mogelijkheden op de beamer kwamen te staan. Daarna werd er gevraagd om de mening van de overige aanwezigen en waar nodig ontstonden er goede inhoudelijke discussies. Rond 22.30 waren alle spelregels behandeld en werden beide heren bedankt voor de bewezen diensten. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

07Jul
Reguliere training
Aanvang: 19:30
09Jul
Bestuursvergadering
Aanvang: 19:30
14Jul
Reguliere training
Aanvang: 19:30
04Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30
11Aug
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren