Bent Kuipers nieuw lid SNO Nijverdal

21 augustus 2022

Beste SNO-ers,

Allereerst wil ik graag beginnen met een bedankje richting het bestuur, voor het feit dat ik een stukje mag schrijven voor onze website.

Mijn naam is Bent Kuipers, ik ben 24 lentes jong en ik ben woonachtig in het mooie Geesteren. Via deze weg wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om mij verder voor te stellen. Tussen 2014 en 2017 heb ik de opleiding Detail- en Groothandel (met succes) afgerond. Aansluitend heb ik aan de Hogeschool Saxion de opleiding International Business doorlopen.

Op dit moment ben ik druk bezig met afstuderen. Dit doe ik bij het bedrijf Droste Bejah & RSS Roof. Roof Safety Systems produceert en verkoop gecertificeerde valbeveiliging, wat zich leent voor zowel hellende als platte daken. Droste Bejah is specialist op het gebied van buizen buigen, laseren en lassen. Door de combinatie van bovenstaande ben ik in staat om in de functie van accountmanager zowel klanten te bedienen in de branche valbeveiliging als klein metaal.

Ik heb verschillende hobby’s. Ik mag graag op vakantie gaan, stappen met vrienden en daarnaast voetbal ik met vrienden (op de zondagochtend) bij mijn club R.K.V.V. Stevo. Daarnaast heb ik recentelijk (net zoals SNO lid Gert-Jan Beltman) meegedaan aan de Mudrun ‘Tot de Nek in de Drek’, hetgeen je kunt zien op de foto.

Vanaf mijn elfde ben ik als clubscheidsrechter verbonden aan R.K.V.V. Stevo. Dit had destijds alles te maken met het tekort aan clubscheidsrechters. Ik heb dit (met veel plezier) gedaan tot mijn zestiende. De club stimuleerde mij om (bij de KNVB) een passende opleiding te gaan volgen, hetgeen ik ook (met plezier) heb gedaan. Ik ben aansluitend begonnen als arbiter voor de KNVB. Ik heb eerst enkele jaren in de jeugd gefloten en aansluitend heb ik de overstap gemaakt naar de zondag senioren. Met ingang van het seizoen 2022 – 2023 ga ik mijn kunsten vertonen in het zaterdagvoetbal. Net zoals 13 andere leden van onze club ben ik het afgelopen seizoen gepromoveerd. Ik zal dit seizoen actief zijn in de 3de klasse (zaterdag F). Naast het fluiten van wedstrijden ben ik sinds 2020 wedstrijdsecretaris bij R.K.V.V. Stevo. Ik doe dit met veel plezier!

Ik heb de afgelopen periode veel geleerd van SNO-er Rudolf Wolterink. Hij heeft mij enkele malen bezocht tijdens een wedstrijd en heeft mij voorzien van goede tips. Op zaterdag 26 juni jl. mocht ik, op uitnodiging van Maurice, als scheidsrechter actief zijn op het Edel Grass U14- Talent Tournament van S.C. Genemuiden. Ik mocht hier fluiten met allemaal SNO leden. Ik heb een fantastische dag gehad en heb diverse leden beter leren kennen. Deze positieve ervaringen, in combinatie met het feit dat ik veel positieve verhalen heb gehoord over de club van mensen in mijn directe omgeving, hebben ervoor gezorgd dat ik heb besloten om lid te worden van SNO. Ik kijk er zeer naar uit om de komende periode (nog) meer leden te mogen ontmoeten.

Bent Kuipers

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren