De competities zijn weer begonnen!

20 augustus 2022

Beste SNO-ers, 

Dit weekend gaat op landelijk niveau de competitie weer beginnen! Voor de 2de, 3de en 4de divisie staat de eerste competitieronde op de planning. Vanaf de eerste klasse tot en met de vierde klasse staan oefenwedstrijden op de planning. Dit weekend gaan weer diverse SNO-ers hun kunsten vertonen op de regionale velden. 

Op zaterdag zullen de meeste SNO-ers in actie komen. Om 12.00 is ons bestuurslid Dirk Jansen uit Holten de eerste SNO-er die in actie zal komen. Dirk is verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen SV Gramsbergen 2 en ZAC 2. 

Om 14.30 staan er zes oefenwedstrijden onder leiding van SNO-ers. In Nieuwleusen is Gerjan Ekkel uit Den Ham scheidsrechter van dienst bij de wedstrijd tussen SV Nieuwleusen 1 en ZAC 1. Tegelijkertijd zal Rudolf Wolterink voor de eerste maal fluiten bij de wedstrijd tussen eerste klasser VV Hulzense Boys 1 en SV Gramsbergen 1. 

Onze oud voorzitter Wim van der Velde is verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen VV Hardenberg'85 1 en Des Zwartsluis 1. Ons jonge talentvolle bestuurslid Max van der Lei uit Dedemsvaart is verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen eersteklasser WHC Wezep en vierde divisionist Flevo Boys uit Emmeloord. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door Jan van Otten uit Rijssen. De andere assistent-scheidsrechter is niet van onze club. 

Ons ervaren lid Gert-Jan Beltman gaat samen met Koen Staarman uit Vroomshoop en Ruben Rolfes uit Bruchterveld richting Genemuiden, om gezamelijk leiding te geven aan het duel tussen SC Genemuiden 1 en SV Huizen 1. 

Tot slot (met betrekking tot de oefenwedstrijden) gaat ons ervaren lid Anton Kreileman op reis richting Eemdijk. Hij is arbiter van dienst bij de wedstrijd tussen VV Eemdijk 1 tegen SV Lelystad'67 1. 

Daarnaast staan ook de eerste competitiewedstrijden weer op de planning. Om 14.30 ben ik vierde official bij de wedstrijd tussen HHC Hardenberg 1 tegen VV Noordwijk 1. 

Morgen ben ik arbiter van dienst bij de wedstrijd tussen USV Hercules 1 tegen VV Dongen 1. Deze wedstrijd, in de zondag derde divisie, zal worden gespeeld in Utrecht. 

Mede namens de overige bestuursleden willen wij bovenstaande leden veel plezier en succes toewensen dit weekend!

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren