Diverse SNO-ers vandaag op pad voor SNO

30 juli 2022

Beste SNO-ers,

Via deze weg een korte voorbeschouwing vanuit het mooie Italië. 

Vandaag zullen er weer twee topduels in het regionale amateurvoetbal van arbitrage worden voorzien via scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken. 

Voor het tweede achtereenvolgende seizoen zal SNO Nijverdal een invulling geven aan het arbitrage vraagstuk tijdens het Finanxe Nederlagen Top Toernooi van VV Staphorst. Het gehele toernooi zal worden gehouden op het sportpark 'Noorderslag', thuisbasis van derde divisionist VV Staphorst. De eerste wedstrijd van dit prachtige toernooi betreft een wedstrijd tegen HHC Hardenberg. De wedstrijd tussen VV Staphorst en HHC Hardenberg zal beginnen om 14.30 en staat onder leiding van SNO talent Max van der Lei uit Dedemsvaart. Aan de zijlijn zal hij worden geassisteerd door de heren Jos Olsman en Richard Hultink. Beide heren zijn afkomstig uit Hardenberg. 

Om 15.00 zal Jan Otten uit Hardenberg fluiten voor de aftrap van het duel tussen derde divisionist SV Excelsior'31 en het Duitse VFB Homberg.Homberg is actief in de Oberliga (het vijfde niveau in Duitsland). Aan de zijlijn zal Jan worden geassisteerd door Henk Zwakenberg uit Lemelerveld en Anton Kreileman uit Nijverdal. 

Via deze weg willen wij als bestuur bovenstaande leden veel plezier en succes toewensen bij deze mooie wedstrijden. 

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren