"SNO leeft als nooit tevoren"

14 juli 2022

Beste SNO-ers,

Op zaterdag 09 juli stond de jaarlijkse feestmiddag/avond van SNO Nijverdal op het programma. De afgelopen twee jaar kon dit gezellige samenzijn helaas geen doorgang vinden in verband met Corona. In overleg met het bestuur van SNO kreeg de ontspanningscommissie dit jaar een groot budget tot haar beschikking, om op deze wijze groots te kunnen uitpakken. Als bestuur van SNO zijn wij van mening dat onze leden, die ons ook in de moeilijke Corona jaren trouw zijn gebleven, dit absoluut hebben verdiend. 

De afgelopen maanden heeft de ontspanningscommissie, bestaande uit Maikel van Munster, Hans Groenhuijsen en Sem Schrijver, hard gewerkt aan alle voorbereidingen. Ze zijn erin geslaagd om een prachtig programma te realiseren voor jong en oud. 

Om 15.00 werden alle leden verwacht in het centrum van Nijverdal. De eerste activiteit werd ingevuld door E-Rebel. E-Rebel is een (relatief) nieuw bedrijf, welke zich richt op de verhuur van elektrische scooters en/of elektronische choppers. De aanwezigen werden verdeeld over vier groepen en kregen alle gewenste instructies mee. In totaal werd er een prachtig parcours gereden van 46 kilometer. 

De organisatie had veel tijd en energie gestoken in het te volgen parcours. De afgelopen weken hebben ze diverse malen verschillende kanten van de regio bezocht, om op deze wijze een optimaal parcours te realiseren. Hier zijn zijn ze absoluut geslaagd, de complimenten voor de organisatie. 

Nadat je als groep ongeveer 25 km had gereden, was er tijd en ruimte voor een welverdiende pauze. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, ontvingen alle participanten een overheerlijk fruitpakket gecombineerd met voldoende drankjes. We werden heerlijk verwend! Aansluitend werd de reis voortgezet en rond 18.15 waren we weer terug in Nijverdal. 

Alle leden gingen vanuit het centrum per fiets en/of auto richting NKC'51 en hier waren ook reeds 10 avondgasten gearriveerd. De 50 aanwezigen hadden ondertussen gezonde trek en ook hier was uiteraard aan gedacht. Door de ontspanningscommissie werden wij getrakteerd op een heerlijke BBQ. 

In de loop van de avond heeft de ontspanningscommissie een leuke quiz vormgegeven. Je merkt op zulke momenten direct dat (de meeste) arbiters bloedfanatiek zijn en dat ze allemaal graag de prijzen willen pakken. 

Het was uitermate spannend, met als gevolg dat er een heuse barrage ronde aan te pas moest komen. Op de derde plek eindigde Karin van Otten. Het zilveren metaal was voor ons bestuurslid Dirk Jansen en de hoofdprijs ging (zoals het de traditie betaamt) naar Fenna Hiemstra. We willen Karin, Dirk en Fenna van harte feliciteren met de behaalde prijzen!

Maurice nam van de gelegenheid gebruik om alle 14(!) gepromoveerde SNO leden in het zonnetje te zetten. Dit is voor SNO het beste resultaat uit de clubgeschiedenis! Daarnaast zijn er dit jaar geen enkele leden gedegradeerd. Het bestuur van SNO is oprecht super trots op haar leden en dat werd op deze plek ook nogmaals kenbaar gemaakt. 

Bovendien werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons nieuwe lid Ruben Rolfes uit Bruchterveld officieel welkom te heten binnen onze club. Maurice overhandigde hem de COVS toss munt. 

De titel van het verslag luidt 'SNO leeft als nooit tevoren'. Als je kijkt naar de afbeelding bij dit nieuwsartikel, dan zie je een tafel met nagenoeg allemaal nieuwe leden. Thijmen Broekmate, Cas Koelen, Ruben Rolfes en Koen Staarman. Ze worden vergezeld door ons ervaren lid Rudolf Wolterink. De laatste maanden zijn wij erin geslaagd om veel nieuwe leden aan onze club te binden. Daarnaast blijven de ervaren en oudere leden ook zeer betrokken bij onze club, waardoor wij als bestuur kunnen zien dat we het oprecht leuk met elkaar hebben! Jong en oud zit, drinkt en loopt op deze avond heerlijk door elkaar heen en zo zien wij dat natuurlijk graag! 

Via deze weg willen wij als bestuur van SNO de organisatie (bestaande uit Maikel, Hans en Sem) van harte bedanken voor de super organisatie en rest ons om onze leden een fijne zomervakantie toe te wensen!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren