Ruben Rolfes nieuw lid SNO

17 juli 2022

Beste SNO-ers,

Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat wij met Ruben Rolfes (16 jaar uit Bruchterveld) een nieuw lid hebben binnengehaald bij SNO Nijverdal. Op de feestmiddag/avond van SNO (welke heeft plaatsgevonden op zaterdag 9 juni) hebben wij hem officieel welkom geheten binnen onze vereniging.

Via deze weg willen wij Ruben de ruimte geven om zichzelf kort te introduceren aan onze leden.

Allereerst wil ik graag beginnen met een bedankje richting het bestuur, voor het feit dat ik een stukje mag schrijven voor onze website. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf voor te stellen aan alle leden van SNO.

Mijn naam is Ruben Rolfes en in ben woonachtig in Bruchterveld. Ik ben 16 jaar oud en recentelijk ben ik geslaagd voor mijn opleiding VMBO theoretische leerweg. Vanaf het nieuwe schooljaar ga ik de opleiding HTV volgen. Deze afkorting staat voor handhaver, toezicht en veiligheid. Deze opleiding zal ik gaan volgen bij de Landstede Groep te Zwolle. Op deze school zijn SNO-ers André Meulenkamp en Maurice Paarhuis werkzaam.

Mijn vader (Marcel) is scheidsrechter. Hij is enkele jaren actief geweest als arbiter voor de KNVB, maar de laatste jaren is hij clubscheidsrechter voor onze vereniging (VV Bruchterveld). Hij heeft mij geïnspireerd om ook scheidsrechter te worden. Tot op heden bevalt het mij erg goed om scheidsrechter te zijn. Ik heb daarom besloten om recentelijk de opleiding tot verenigingscheidsrechter te gaan volgen. Deze werd gehouden bij RKSV de Zweef in Nijverdal. Ik heb deze opleiding succesvol afgerond. Vanaf september ga ik beginnen met de SO III opleiding, aangezien ik voornemens ben om mijzelf verder te ontwikkelen als scheidsrechter. Deze opleiding zal worden georganiseerd door SNO Nijverdal. 

Gedurende de opleiding tot verenigingscheidsrechter zijn er diverse SNO leden op bezoek geweest. André Meulenkamp heeft in een korte presentatie meer over SNO verteld. Vanuit de verhalen heb ik begrepen dat SNO een zeer hechte vereniging is, waar je (als jonge scheidsrechter) vragen kunt stellen en waar de ervaren arbiters hun kennis en kunde delen. Ik ben met allemaal scheidsrechters van SNO naar een internationaal jeugdtoernooi geweest van SC Genemuiden en dit is mij heel goed bevallen. Dit was zeer leerzaam. Scheidsrechter zijn is een ervaringsvak. Ervaren arbiters hebben alles al een keer meegemaakt en kunnen (de voor mij) lastige situaties bespreekbaar maken en goede tips geven. Ik kijk heel erg uit naar deze gesprekken en hoop hier een betere scheidsrechter van te worden! 

Ruben Rolfes 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren