KNVB Assist nieuwsbrief scheidsrechters juli

27 juli 2022

Beste SNO-ers,

Het is zover. Het seizoen 2021/’22 zit erop! Vol positieve energie gingen we van start, maar helaas lag het voetbal door wederom een coronapiek in de winter weer stil. Dankzij de inzet van alle spelers, vrijwilligers én scheidsrechters zijn alle wedstrijden toch gespeeld.

In het zaalvoetbal was het om meerdere redenen een bijzonder jaar. Er waren nieuwe spelregels en het spelen met scheenbeschermers werd verplicht gesteld. Voor de scheidsrechters een extra uitdaging. Het hoogtepunt was het EK Futsal in Groningen en Amsterdam. Heel Nederland genoot van de zaalvoetballers en hun snelle en attractieve spel.

De promotie- en degradatieregeling voor alle officials is onlangs bekendgemaakt. Hierover is iedereen individueel geïnformeerd.

Geniet van de zomervakantie en rust goed uit! Wil je weer gaan trainen? Maak gerust gebruik van de trainingsschema’s van Hilco de Boer.

Tot volgend seizoen!

Milly Verburg

Competitieleider West ll zaalvoetbal en Medewerker arbitrage West ll zaalvoetbal

Eindranglijst promotie/degradatie (assistent-)scheidsrechters beschikbaar

Eindranglijst promotie/degradatie (assistent-)scheidsrechters beschikbaar

Iedere KNVB-official heeft op dinsdag 5 juli zijn of haar eindrankschikking voor het seizoen 2021/'22 ontvangen. Iedere scheidsrechter kan per district bekijken hoe zijn of haar puntenaantal zich verhoudt tot de andere scheidsrechters in de groep en wat de gevolgen zijn met betrekking tot de promotie/degradatie.

 
Bekijk de eindranglijsten
 
Assistent-scheidsrechter Nicolet Bakker is op haar plek als ‘toeschouwer met de beste plaats’

Assistent-scheidsrechter Nicolet Bakker is op haar plek als ‘toeschouwer met de beste plaats’

Al jaren is Nicolet Bakker een vertrouwd gezicht langs de lijn in zowel het mannen- als vrouwenvoetbal. De Harderwijkse was onder meer assistent-scheidsrechter bij grote internationale vrouwentoernooien en maakte mooie momenten mee. ‘Als jonge vrouw heb ik fantastische ervaringen opgedaan. En dat allemaal vanwege een wat uit de hand gelopen hobby.’

 
Lees het interview
 
Bekijk de spelregeldocumenten voor het seizoen 2022/’23

Bekijk de spelregeldocumenten voor het seizoen 2022/’23

Het seizoen 2022/’23 is op 1 juli officieel gestart. Elk seizoen gelden er weer nieuwe spelregels. Om op de hoogte te zijn van de spelregelwijzigingen en de spelregels die gelden voor dit seizoen hebben we twee documenten samengesteld. Lees de PDF’s door en je bent weer helemaal op de hoogte van de regels die gelden in het seizoen 2022/’23.

 
Bekijk de documenten
 
 

Ook handig om te lezen:

De kennispartner van KNVB Assist scheidsrechters

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren