Promoties en degradaties binnen SNO Nijverdal

06 juli 2022

Beste SNO-ers, 

Op dinsdag 5 juli heeft de KNVB alle KNVB officials geinformeerd over de promoties en (eventuele) degradaties. In verband met de AVG-wetgeving kan de KNVB deze informatie niet meer delen met SB-ers en/of bestuursleden van de SNO. 

Het bestuur van SNO heeft haar leden verzocht om eventuele promoties en/of degradaties door te sturen, zodat wij op deze manier elkaar toch goed op de hoogte kunnen houden. Hieronder staan alle mutaties (op volgorde van binnenkomst) weergegeven. 

Als bestuur zijn wij heel erg tevreden met de behaalde resultaten. Zoals wij het nu kunnen overzien zijn er 13(!) SNO leden die zijn gepromoveerd en op dit moment zijn er geen degradanten bij ons bekend. Alle mutaties staan hieronder weergegeven. 

Stan Endeman is gepromoveerd naar de zondag groep D. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de eerste klasse. Daarnaast zal Stan ook het komende seizoen actief blijven binnen het talententraject. 

Jan Otten is gepromoveerd naar de zaterdag jeugdgroep C. Hij mag vanaf komend seizoen wedstrijden gaan fluiten tot de derde divisie in de onder-19 categorie. 

Ferens Groenhuijsen is gepromoveerd naar de zaterdag groep F. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de derde klasse. Daarnaast zal Ferens met ingang van het nieuwe seizoen onderdeel gaan uitmaken van het talententrject district Noord-Oost. 

Max van der Lei is gepromoveerd naar de zaterdag groep E. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de tweede klasse. Daarnaast zal Max met ingang van het nieuwe seizoen onderdeel gaan uitmaken van het talententrject district Noord-Oost. 

Bas ten Tije is gepromoveerd naar de zaterdag groep F. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de derde klasse.

Ramon Heveling is gepromoveerd naar de zondag groep F. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de derde klasse.

Bent Kuipers is gepromoveerd naar de zondag groep F. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de derde klasse.

Koen Staarman zal met ingang van het volgende seizoen gaan participeren in de 'Kweekvijver van de KNVB'. Dit is het voortraject van het talententraject. Hij zal hierin extra begeleiding krijgen van Wim van Ooijen namens de KNVB. 

Sem Schrijver gaat (zoals reeds bekend was) de overstap maken naar de senioren. Hij is daarin gepromoveerd naar de zaterdag groep G, aangezien hij de zaterdag groep I mag 'overslaan'. Hij zal daarin (voornamelijk) actief zijn in de vierde klasse. Daarnaast zal hij blijven participeren in de 'Kweekvijver van de KNVB'. Dit is het voortraject van het talententraject. Hij zal hierin extra begeleiding krijgen van Wim van Ooijen namens de KNVB. 

Jos Olsman gaat (zoals reeds bekend was) de overstap maken naar de senioren. Hij is daarin gepromoveerd naar de zaterdag groep G, aangezien hij de zaterdag groep I mag 'overslaan'. Hij zal daarin (voornamelijk) actief zijn in de vierde klasse. Hij zal in het nieuwe seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de 'Kweekvijver van de KNVB'. 

Rutger Beun gaat (zoals reeds bekend was) de overstap maken naar de senioren. Hij is daarin gepromoveerd naar de zaterdag groep G, aangezien hij de zaterdag groep I mag 'overslaan'. Hij zal daarin (voornamelijk) actief zijn in de vierde klasse. Hij zal in het nieuwe seizoen geen onderdeel meer uitmaken van de 'Kweekvijver van de KNVB'. 

Anton Kreileman is gepromoveerd naar de zaterdag jeugdgroep B. Hij zal hierdoor onder andere jeugdwedstrijden gaan fluiten van betaald voetbalorganisaties! 

Henk Zwakenberg is gepromoveerd naar de zaterdag groep F. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de derde klasse

Maurice Paarhuis is gepromoveerd naar de zaterdag groep A. Hij zal wedstrijden gaan fluiten in de tweede divisie. 

Wij willen alle promovendi van harte feliciteren met hun behaalde resultaten! 

Een sportieve groet, 

Bestuur SNO Nijverdal

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren