VV Kloosterhaar bestaat 100 jaar

05 juli 2022

Beste SNO-ers,

Op vrijdag 1 juli was het bestuur van SNO Nijverdal uitgenodigd door VV Kloosterhaar voor hun receptie voor het feit dat deze mooie vereniging uit de gemeente Hardenberg 100 jaar bestaat! De exacte oprichtingsdatum betrof 2 juli 1922. 

VV Kloosterhaar heeft de beschikking over een prachtige accomodatie, welke in de top van het amateurvoetbal absoluut niet zou mistaan. Kloosterhaar heeft met al haar leden ervoor gezorgd dat Sportpark de Polderhoek een absoluut visitekaartje is voor de gemeente Hardenberg. 

Dat Kloosterhaar veel vrienden heeft, bleek uit het feit dat de kantine afgeladen vol was deze avond. Een van de aanwezigen was bondsvoorzitter Just Spee, die helemaal vanuit Haarlem de moeite had genomen om naar Kloosterhaar te komen. 

Namens het bestuur was Maurice Paarhuis aanwezig bij de receptie. Uit handen van het bestuur ontvingen onze sportvrienden een overheerlijke 'SNO wijn'. 

Wij willen VV Kloosterhaar nogmaals bedanken voor de uitnodiging en hopen de goede samenwerking tot in lengte van jaren te kunnen continueren. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren