7 SNO leden actief in de nacompetitie

18 juni 2022

Beste SNO-ers,

Gedurende dit weekend zullen 7 SNO leden hun kunsten gaan vertonen in de nacompetitie. We beginnen onze beschouwing bij het zaterdagvoetbal. Ons ervaren lid Henk Zwakenberg uit Lemelerveld is hersteld van een blessure en zal om 12.00 als assistent-scheidsrechter fungeren bij de wedstrijd tussen VV Berkum 2 tegen K.V.V. Quick Boys 2. Dit betreft de halve finale voor het kampioenschap van Nederland. 

Ons ervaren lid Anton Kreileman uit Nijverdal reist af naar het hoge Noorden en mag een wedstrijd fluiten in Groningen. Hij zal om 14.30 het eerste fluitsignaal geven bij de tweede ronde wedstrijd tussen het vrouwen team van Lycurgus 1 en Oranje Nassau vrouwen 4. Inzet van de wedstrijd is een promotie naar de tweede klasse.

Onze voorzitter Maurice Paarhuis is aangesteld voor de finale van de nacompetitie voor een plek in de derde divisie zaterdag. Deze wedstrijd gaat tussen RKAV Volendam 1 en ARC 1 en start om 14.30. Het betreft de terugwedstrijd. Afgelopen dinsdag wist RKAV Volendam met 0-1 te winnen in Alphen aan de Rijn. 

Op hetzelfde tijdstip is ons jonge talent Ferens Groenhuijsen door de KNVB aangesteld als arbiter voor de wedstrijd tussen SVI 2 en ZAC 2. Ferens heeft de beschikking over twee neutrale assistent-scheidsrechters en de inzet van deze wedstrijd heeft betrekking op een promotie richting de eerste klasse. Ondanks dat SVI op papier thuis zal spelen, is de plaats van handeling het Jo van Marle Sportpark, hetgeen de thuishaven is van ZAC 2. 

Aansluitend gaan wij ons richten op het zondag voetbal. Assistent-scheidsrechter Dennie Mulder uit Wezep is bezig met drukke weken. Afgelopen weekend was hij als assistent-scheidsrechter actief bij de wedstrijd tussen DOS'37 en Veensche Boys. In deze wedstrijd is DOS'37 gedegradeerd naar de tweede klasse. Afgelopen donderdag was Dennie assistent-scheidsrechter bij de jeugdinterland tussen Nederland U-15 tegen Oostenrijk U-15. Aanstaande zondag gaat hij in de functie van assistent-scheidsrechter richting Warnsveld voor de wedstijd tussen Union 1 en KSV Achilles'12 1. Deze wedstrijd zal om 14.00 beginnen. Dit betreft de finale voor promotie richting de eerste klasse en zal worden gespeeld op neutraal terrein. 

Op hetzelfde tijdstip is ons jonge talent Ramon Heveling assistent-scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Terwolde 1 en KSV 1. Dit betreft een finale voor promotie richting de vierde klasse! Deze finalewedstrijd zal gespeeld worden op neutraal terrein. Plaats van handeling betreft Barchem.

Tot slot willen we stilstaan bij ons jonge talent Stan Endeman uit Luttenberg. Stan zal in de functie van scheidsrechter verantwoordelijk zijn voor de wedstrijd tussen Gruno 1 en Oldeholtpade 1. Deze wedstrijd zal op neutraal terrein worden gespeeld. Beide teams zijn in Ureterp terecht gekomen. De inzet betreft promotie richting de tweede klasse in district Noord!

Via deze weg willen wij bovenstaande leden veel succes en plezier toewensen bij hun prachtige wedstrijden. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren