Nieuwsbrief SNO Nijverdal - Mei 2022

09 mei 2022

Aan:
- Leden van SNO;
- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;
- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord
- COVS Zustergroepen.

Uitnodiging:

Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.

Datum: dinsdag 17 mei 2022

Tijd: 20:45 uur (na de training, LET OP, training start om 19:15 uur)

Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;

Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur. Deze avond wordt ingevuld door de Technische Commissie

Beste SNO-ers,

Op dinsdag 17 mei aanstaande hebben wij weer een clubavond. Helaas stond de tweede clubavond van het seizoen op 10 mei gepland, maar tot onze grote spijt heeft de KNVB besloten om op 10 mei voor de districtscompetities een volledige competitieronde in te plannen. Omdat veel leden van ons in deze klassen actief zijn en ook aanwezig willen zijn op deze clubavond hebben wij geprobeerd om Alex Bos op 17 mei te laten komen. Helaas is voor het betaalde voetbal al de nacompetitie aangebroken en is het uiterst onzeker of Alex Bos wel kon komen. Daarom hebben wij in overleg met Alex besloten om de clubavond met hem als gastspreker te verplaatsen naar volgend seizoen.

Voor de clubavond van 17 mei hebben wij alsnog een gastspreker bereid gevonden om onze clubavond in te vullen. Edwin Reurink is onze gastspreker. Edwin is sinds 2006 onafgebroken fysiotherapeut bij VV OZC/FC Ommen. Recentelijk heeft Edwin binnen zijn specialisatie ook nog een master opleiding aan de universiteit afgerond. Kortom iemand die veel weet van het menselijk lichaam

Edwin zal ons meenemen in de wereld van blessure(preventie). Wat kun je als arbiter doen om blessures te voorkomen en op welke wijze (als je een blessure oploopt) kun je het beste revalideren? Daarnaast zal hij nader ingaan op het voedingsaspect. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat wedstrijden op afwijkende tijdstippen worden gepland. Hoe pas je hier je voeding op aan? 

Van de Voorzitter

Beste SNO-ers,

Op zaterdagochtend 30 april schrijf ik mijn vierde ‘Van de Voorzitter’ van het seizoen 2021 – 2022. Gedurende 2021 hebben wij slechts één fysieke bijeenkomst vorm kunnen geven. Dit betrof de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van 5 oktober. Helaas gooide (voor 2021) Corona (opnieuw) roet in het eten, met als gevolg dat we na 5 oktober geen enkele fysieke bijeenkomst meer vorm hebben kunnen geven.

Hoe anders gaat het (gelukkig) in 2022! Op dinsdag 1 maart hebben wij de eerste fysieke clubavond van het jaar vormgegeven. Ons talentvolle lid Stan Endeman heeft namens de TC van SNO Nijverdal een presentatie gegeven over de combinatie tussen (het ervaren van) druk enerzijds en het (optimaal) presteren anderzijds. Stan liet de groep uiteengaan in diverse subgroepen. Binnen deze groepen onderstonden leuke discussies en ervaringen werden met elkaar gedeeld. Daarnaast werden nieuwe leden GerJan Ekkel uit Den Ham en Andre Monninkhof uit Ommen officieel welkom geheten binnen de club.

Via deze weg wil ik jullie meenemen in alle ontwikkelingen binnen onze mooie verenging in de periode van 1 maart tot en met 30 april.

Allereerst willen we (nogmaals) stilstaan bij het feit dat onze erevoorzitter Herman Spenkelink op 25 maart 90 jaar is geworden! Via deze weg willen wij hem nogmaals van harte feliciteren met deze prachtige mijlpaal. De laatste tijd kwakkelt Herman met zijn gezondheid, maar gelukkig gaat het na omstandigheden goed met hem. Vanaf 2 mei heeft Herman een nieuw adres. Hij zal verhuizen naar Zorg Accent de Schoppe, gelegen aan de Rembrandtplein 1 te Nijverdal. Postcode 7442 KH. Wij wensen Herman veel beterschap toe en mocht je tijd hebben, schroom dan niet om bij Herman op de koffie te gaan, wat hij zeer zou kunnen waarderen!

Op maandag 11 april heeft de JALV van SNO plaatsgevonden. In totaal waren er 40 leden en genodigden aanwezig. Als bestuur kijken wij terug op een zeer geslaagde avond. Een uitgebreid verslag van deze avond hebben jullie kunnen lezen op onze website. Ik zou graag nog even kort stil willen staan bij de belangrijkste gebeurtenissen. Allereerst werd Koen Staarman officieel gepresenteerd aan onze leden. Koen zal zich bij het onderdeel ‘De Pen’ nader aan de leden introduceren. Ik mocht hem de mooie SNO tos munt overhandigen. Namens het bestuur willen we Koen van harte welkom heten binnen onze vereniging.

Aansluitend werden Gerwin Moeken en Max van der Lei beiden herbenoemd als bestuurslid. Een goede en fijne constatering dat er rust en continuïteit is binnen het bestuur. Alle functies zijn dubbel bezet en het bestuur is goed op elkaar ingespeeld. Bovendien is het voor ons als bestuur een uiterst prettige constatering om te melden dat alle commissieleden hun werkzaamheden continueren. Ondanks Corona zijn we met z’n allen in staat om het leuk te houden met elkaar, waardoor een ieder zijn of haar werkzaamheden blijft voortzetten. In de huidige tijd is dit geen vanzelfsprekendheid te noemen! Enig punt van aandacht heeft betrekking op de trainers. Wij zijn nog steeds op zoek naar één nieuwe trainer. Mocht je hier meer over willen weten en/of interesse hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Op deze ledenvergaderingen werden twee leden van verdienste benoemd. Dit betrof Anton Kreileman en Gert-Jan Beltman. Beide heren hebben heel veel voor onze vereniging betekend in het verleden en als bestuur spreken wij ook de hoop uit dat beide heren dit ook in de (nabije) toekomst blijven doen. Hier hebben wij alle vertrouwen in. Tegenwoordig is het geen standaard gegeven meer dat vrijwilligers zich (onbezoldigd) voor een lange periode inzetten voor een vereniging. Beide heren hebben dit echter wel gedaan, waardoor het bestuur van mening is dat deze titel meer dan verdiend is! Van harte toppers!

  

Daarnaast werd Anton gehuldigd voor het feit dat hij 50 jaar lid is van SNO en van de COVS. Herman Klein Kromhof is 40 jaar lid van SNO en van de COVS. Hij was echter afwezig. Wij zullen hem op een later tijdstip alsnog in het zonnetje zetten! Tot slot werd Maikel van Munster (dik verdiend) uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar voor zijn tomeloze inzet binnen de aanstellingscommissie.

Op maandag 4 april hebben 20 verenigingscheidsrechters hun diploma tot Verenigingscheidsrechter in ontvangst mogen nemen. Gedurende de afgelopen maanden heeft KNVB docent Ernst van der Hoek, met ondersteuning van diverse SNO bestuursleden, de nieuwe lichting (club)scheidsrechters meegenomen in de wereld van arbitrage. Hierin heeft de begeleidingscommissie van SNO een prachtige ondersteunende rol gespeeld. Via deze weg willen wij de KNVB en RKSV De Zweef (nogmaals) van harte bedanken voor de uiterst prettige samenwerking. Dit smaakt zeker naar meer!

De afgelopen periode hebben diverse bestuursleden telefonisch contact opgenomen met alle 20 cursisten. Twee cursisten hebben zich direct aangemeld als nieuw lid van SNO. Dit zijn Thijmen Broekmate (links op de foto) en Cas Coelen (rechts op de foto). Daarnaast hebben drie heren aangegeven binnenkort een training en/of clubavond bij te gaan wonen, om op deze wijze te bepalen in hoeverre men lid gaat worden van onze mooie vereniging. Via deze weg willen wij Thijmen en Cas alvast van harte welkom heten binnen onze mooie vereniging en willen wij ze veel plezier toewensen bij hun prachtige hobby.

 

In onze vorige nieuwsbrief heb ik reeds (uitvoerig) stilgestaan bij het feit dat GerJan Ekkel en Max van der Lei hun debuut hebben gemaakt in de tweede klasse! De afgelopen periode hebben echter meer SNO leden hun debuut mogen maken. Ook hier wil ik graag nader bij stilstaan! Hieronder staat het e.e.a. in chronologische volgorde weergegeven.

Ons ervaren lid Henk Zwakenberg heeft tweemaal een debuut mogen meemaken. Op zondag 6 maart mocht hij invallen bij zijn club VV Lemelerveld bij de wedstrijd van het eerste tegen SV Schalkhaar. Dit betrof zijn debuut in de tweede klasse. In de Stentor werd hier uitvoerig aandacht aan geschonken. Enkele weken later (op zaterdag 16 april) mocht hij zijn debuut maken in de derde klasse zaterdag bij de wedstrijd tussen VV DES 1 en Hardenberg’85. Deze debuutwedstrijd in de derde klasse heeft een snel vervolg gekregen, aangezien hij afgelopen zaterdag bij RKSV De Zweef tegen Hardenberg’85 reeds zijn tweede derde klasser mocht fluiten! Henk is nagenoeg altijd aanwezig op trainingen. Hij is bevlogen en fanatiek. Mooi dat zijn tomeloze inzet kan rekenen op een prachtige beloning!

Op vrijdag 11 maart jl. heeft Anton Kreileman zijn debuut mogen maken in de eerste divisie. Ondanks zijn respectabele leeftijd is Anton nog bloedfanatiek. Op vrijdagavond was hij arbiter van dienst bij de prachtige wedstrijd tussen Vitesse JO 15-1 en PSV JO 15-1.

Ook Jos Olsman uit Hardenberg gaat ‘als de spreekwoordelijke trein’. Op zaterdag 19 maart mocht hij zijn debuut maken in de derde divisie.

Hij floot de wedstrijd tussen VV Nunspeet JO 19-1 en VV Be Quick’28 JO 19-1. Jos zal aan het einde van het seizoen de overstap maken naar het seniorenvoetbal. De komende periode zal hij daarom alvast gaan ‘snuffelen’ aan het seniorenvoetbal. In deze hoedanigheid zal hij aanstaande zaterdag zijn debuut gaan maken bij de eerste elftallen bij de wedstrijd tussen Juventa’12 1 en RKSV Bornerbroek 1. Namens het bestuur willen wij hem veel plezier en succes toewensen bij deze prachtige mijlpaal! Met André Meulenkamp langs de lijn kan Jos in ieder geval rekenen op goede (positieve) feedback!

Ook Ferens Groenhuijsen is druk aan de weg aan het timmeren. Op zaterdag 2 april heeft hij zijn debuut gemaakt in de derde klasse. Hij heeft de wedstrijd tussen VV Hellendoorn 1 tegen Hardenberg’85 1 tot een goed einde weten te brengen. Klasse, Ferens!

Op 23 april waren er nog twee debuterende arbiters binnen SNO. Ons ervaren lid Wim van der Velde mocht bij VV Hattem tegen VV Elspeet debuteren in de derde klasse! Wim is (ondanks zijn leeftijd) nog steeds zeer gedreven. Mooi om te zien dat zijn inzet en harde trainen heeft gezorgd voor deze mooie beloning.

Ook Sem Schrijver zal aan het einde van het seizoen de overstap maken richting het seniorenvoetbal. Op 23 april debuteerde hij bij de eerste elftallen bij de wedstrijd tussen Juventa’12 1 tegen SC Lemele 1. Bij deze wedstrijd waren (onafhankelijke) waarnemers van de KNVB aanwezig, welke zeer te spreken waren over de geleverde prestaties! Goed bezig Sem!

Dit weekend heeft Koen zijn debuut mogen maken in de reserve eerste klasse. Hij heeft de wedstrijd tussen Dos Kampen 2 en VV Berkum 3 tot een goed einde gebracht. Volgend weekend staat met SV Gramsbergen 2 tegen WVF 2 het volgende duel in de reserve eerste klasse op de planning. Probeer deze goede lijn de komende periode door te zetten Koen, dan komt het helemaal goed! Maandag zal Koen zijn diploma van de SO-III opleiding in ontvangst mogen nemen!

Gilian Westemeijer is de laatste periode aan de weg aan het timmeren in het zondagvoetbal. Volgende week zondag (8 mei) gaat hij debuteren in de tweede klasse bij het duel tussen Wijhe’92 1 en KSV Achilles’12 1. Via deze weg willen wij hem als bestuur veel plezier en succes toewensen bij dit prachtige duel.

De laatste ontwikkelingen met betrekking tot onze leden heeft betrekking op Martijn Bruins, Rutger Beun en Gert Hiemstra. Martijn zal na afloop van het lopende seizoen de overstap maken naar het zaterdagvoetbal. Rutger Beun zal op 14 mei gaan debuteren in het seniorenvoetbal. Op dit moment is nog niet duidelijk bij welke wedstrijd hij zijn debuut zal gaan maken bij de standaard elftallen. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij jullie hierover (logischerwijze) direct informeren. Wel kunnen we alvast melden dat hij bij deze wedstrijd bijgestaan zal worden door ons ervaren lid Gert-Jan Beltman. Tot slot kunnen wij met plezier melden dat ons trouwe lid Gert Hiemstra weer enkele weken aan het fluiten is. Gert komt terug van een zware blessure. Hij fluit de komende periode vrouwenvoetbal. Hij gaat voor zichzelf bepalen hoe hij dit gaat ervaren en of hij dit ook het komende seizoen wil gaan doen. Mooi dat je terug bent Gert en veel plezier toegewenst!

Een volgend onderwerp heeft betrekking op onze externe samenwerkingspartners. De afgelopen periode heeft het bestuur een bezoek gebracht aan de COVS verenigingen Zwolle en Deventer. Bij beide verenigingen was er sprake van een geslaagde ledenvergadering.

Daarnaast hebben wij op 19 april een (tweede) bezoek gebracht aan Deventer in verband met hun 100 jarige jubileum. Uit handen van onze secretaris Gerwin Moeken hebben ze een prachtige fles champagne in ontvangst mogen nemen. Aanstaande dinsdag staat er een gesprek gepland met de COVS groep Almelo, om gezamenlijk stil te staan bij de wijze waarop de samenwerking in onze regio verloopt en om te kijken hoe we dit (nog) beter vorm kunnen geven. Op 10 mei gaan we op bezoek bij onze sportvrienden van de COVS groep Enschede. Dit is de laatste JALV welke wij (voor de zomervakantie) gaan bijwonen. In het najaar staat de jaarvergadering van Hengelo op het programma.

Op vrijdag 22 april heeft het bestuur van SNO (Maikel en Gerwin) een bezoek gebracht aan de jubileumbijeenkomst van onze sportvrienden van NKC’51. NKC’51 bestond 70 jaar. Tussen 18.00 en 20.00 hebben ze genoten van een heerlijk diner. Tevens waren Dick Beldman, Jan Karkdijk en Johan Schwarte aanwezig. Deze toppers hebben achter de bar gestaan. Via deze weg willen wij deze heren nogmaals bedanken voor hun tijd en inzet!

Nu de Corona maatregelen zijn afgeschaft, merk je ook dat de TC weer vaker presentaties vorm mag geven bij lokale voetbalverenigingen. Dit voetbalseizoen zijn we reeds op bezoek geweest bij SV Nieuwleusen, FC Ommen en VV Den Ham. Op 13 en 20 april zijn we (opnieuw) op bezoek geweest bij FC Ommen. In totaal waren er (verdeeld over 2 avonden) ruim 40 deelnemers! Prachtig om te zien dat FC Ommen erin is geslaagd om veel mensen te enthousiasmeren voor deze presentaties. Op 13 mei staat de volgende presentatie op de planning. Op deze vrijdagvond zal de TC, onder leiding van voorzitter Maikel van Munster, een bezoek brengen aan VV Lemelerveld. Namens het bestuur willen wij de TC veel plezier en succes toewensen!

Op 18 juni staat de finaledag van de Beltona Beloften Competitie gepland. Dit jaar zal de finale in een afgeslankte vorm plaatsvinden. In totaal doen er slechts 10 verenigingen mee. Mede hierdoor is de organisatie slechts vier arbitrale trio’s nodig. SNO zal mede hierdoor dit jaar niet actief zijn met een arbitraal trio. Het afgelopen seizoen was (qua aanstellingen voor de Beltona Competitie) een lastig seizoen. Veel wedstrijden zijn (herhaaldelijk) afgelast en bovendien hebben diverse verenigingen zich gedurende het seizoen teruggetrokken. Desondanks is het bestuur (nog steeds) erg tevreden over de samenwerking met CVV Sparta Enschede. De organisatie doet er alles aan om voor ons alles goed te regelen. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat volgend jaar weer ‘gewoon’ twaalf poulewedstrijden gefloten zullen worden door SNO trio’s.

Tot slot wil ik nog even stilstaan bij de kalender van SNO. De komende periode staan weer diverse bijeenkomsten gepland. Het bestuur zal o.a. op bezoek gaan bij de JALV de COVS Nederland en het 75-jarige jubileum van de COVS groep Meppel. Daarnaast staan er weer voetbaltoernooien voor COVS verenigingen op de planning. Binnen enkele weken zullen de spelers hierover worden benaderd door André Meulenkamp en Gert-Jan Beltman. Op 30 juni staat de SNO viswedstrijd op de planning en binnenkort horen jullie hier meer over van Julian Arrindell en Johan Schwarte. Op zaterdag 9 juli staat de jaarlijkse feestavond op de planning! Dit jaar heeft het bestuur enkele duizenden euro’s beschikbaar gesteld voor een knalfeest! Deze week hebben jullie de uitnodiging via Gerwin mogen ontvangen. Als bestuur hopen wij dat het vele werk van de ontspanningscommissie zal leiden tot veel aanmeldingen. Laten we met elkaar het lopende seizoen op een prachtige wijze afsluiten!

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

De Voorzitter


De Pen:

Het bestuur van SNO heeft mij gevraagd om mijzelf nader te introduceren aan de leden. Ik ben nog maar kort lid van SNO Nijverdal. Ik heb mijzelf begin maart aangemeld als nieuw lid van SNO. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om mijzelf aan de leden voor te stellen.

Op dinsdag 15 maart heb ik voor de eerste maal een training van SNO bezocht. Op de JALV van 11 april jl. ben ik officieel welkom geheten door het bestuur van SNO.

Ik ben 24 jaar oud en ik ben geboren en getogen in het mooie Vroomshoop. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als commercieel Expediteur bij Transheroes. Dit bedrijf is gevestigd in Hengelo.

Tussen 2014 en 2018 heb ik met goed gevolg de opleiding Manager Transport en Logistiek afgerond aan het ROC van Twente. Gedurende deze opleiding heb ik als magazijnmedewerker gewerkt bij Kees Smit Tuinmeubelen. Aansluitend ben ik gestart bij Oegema Transport in Dedemsvaart.

Binnen dit transportbedrijf heb ik verschillende functies uitgevoerd, zoals chauffeur en planner. In totaal heb ik ruim 3,5 jaar voor Oegema gewerkt. Sinds september 2021 heb ik de overstap gemaakt naar Transheroes. Binnen Transheroes ben ik (zoals eerder aangegeven) werkzaam als commercieel Expediteur. Naast arbitrage ben ik gek op hardlopen en wielrennen. Zoals jullie op de website van SNO hebben kunnen lezen, heb ik met goed gevolg afgelopen zondag de halve marathon van Enschede voltooid.

Sinds november 2021 ben ik scheidsrechter voor de KNVB. Aanstaande maandag (2 mei) staat de laatste bijeenkomst van de SO-3 opleiding gepland. Aansluitend zal ik door de KNVB worden ingedeeld in een reguliere groep. Afgelopen weekend heb ik mijn debuut mogen maken in de reserve eerste klasse. Ik was scheidsrechter van dienst tussen VV Dos Kampen 2 en VV Berkum 3. Aanstaande zaterdag mag ik opnieuw in de reserve eerste klasse fluiten bij SV Gramsbergen 2 tegen WVF 2. Dinsdag mag ik voor de eerste keer op pad voor de Beltona competitie. Samen met Dirk Jansen en André Meulenkamp reizen we af richting Ommen voor de wedstrijd tussen FC Ommen en FC Dalfsen.

Ik heb mij uit eigen beweging aangemeld als lid van SNO. Op deze wijze hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen als scheidsrechter. Kennisoverdracht en het delen van ervaringen is super belangrijk!

Een sportieve groet,

Koen Staarman

Wel en Wee:

Hierbij een update betreffende het wel en wee van onze leden. Via deze weg willen we stilstaan bij de stand van zaken betreffende de SNO-ers.

  • Erelid Herman Spenkeling is op 25 maart 90 jaar oud geworden. Hiermee willen we hem van harte feliciteren! Verder kunnen wij melden dat Herman een nieuw adres heeft: Zorg Accent de Schoppe, Rembrandtplein 1, 7442 KH te Nijverdal.
    -Koen Staarman heeft zich sinds vorige week bij onze vereniging gevoegd. De 24-jarige arbiter afkomstig uit Vroomshoop willen wij ook via deze weg nogmaals van harte welkom heten. Hij zal zich voorstellen in onze rubriek ‘De Pen’.
  • Julian Arindell heeft zich vanaf 26 maart afgemeld bij de KNVB. Zijn vrouw zal een rugoperatie ondergaan met een herstelperiode van 6 weken. Julian zal gedurende deze periode voor zijn vrouw zorgen.
  • Gerwin Moeken is inmiddels geopereerd aan zijn knie. De operatie is gelukkig succesvol verlopen. Wel zal Gerwin de komende tijd bezig zijn met de revalidatie waardoor hij niet in staat zal zijn wedstrijden te fluiten.
  • Wim Willems is half februari getroffen door een hersenbloeding. Hij is via het ziekenhuis van Almelo in het ziekenhuis van Enschede terecht gekomen. Omdat de bloeding te diep in het hoofd zit is het niet operabel. Momenteel is Wim aan het revalideren en gaat hij op sommige gebieden voorzichtig vooruit. Hij krijgt een paar keer per dag therapie en is momenteel weer beter te verstaan en ook zijn gezicht staat beter. Zijn arm en been gaan echter nog weinig vooruit. Wij wensen Wim natuurlijk een zo goed mogelijk herstel toe.
  • Gert Maneschijn is op dit moment nog in behandeling voor zijn rugklachten. Naar eigen zeggen wordt het ‘een weg van de lange adem’. Dit betekent dat Gert de komende periode niet in actie zal komen.
  • Gert Hiemstra kampt met een versleten knie waardoor voetbal bij de heren er voor hem niet meer in zit. Gert twijfelt momenteel nog tussen stoppen met fluiten óf het fluiten van damesvoetbal.
  • Jan Holtvluwer is het bedrijfsongeval nog niet te boven. Zowel fysiek als mentaal is het een zware klap voor Jan waardoor hij zich in ieder geval bij de KNVB heeft afgemeld tot einde seizoen.
  • Antoon Koopmans kampt met een kniekwetsuur. Sinds maart zit er vocht achter zijn knie waarvoor hij op dit moment wordt doorgestuurd naar de orthopeed. Antoon ervaart na enkele weken rust nog geen verbetering en ziet zich derhalve genoodzaakt zijn seizoen voortijdig te beëindigen.
  • Richard Hultink kampt eveneens met een knieblessure. Hierdoor heeft Richard zich afgemeld bij de bond tot het einde van het seizoen.
  • Martijn Bruins is na acht weken hersteld van een slepende kuitblessure en is weer beschikbaar om voor de bond te fluiten.
  • Marvin van der Veen kampt met een enkelblessure. Het betreft een oude kwetsuur waarmee Marvin al een half jaar bezig is. Onlangs is Marvin door zijn enkel gegaan waardoor hij voorlopig niet in staat zal zijn om wedstrijden te fluiten voor de KNVB.
  • Met Hans Groenhuijsen, welke kampt met een burn-out, gaat het stapje voor stapje steeds iets beter. Zo heeft hij samen met Maikel van Münster en Sem Schrijver een prachtige SNO-Nijverdal feestavond gerealiseerd.

Via deze weg willen wij bovenstaande geblesseerde leden veel succes en sterkte toewensen bij hun herstel.

Is jullie iets overkomen wat voor Wel en Wee van toepassing is. Laat het ons weten.

Sponsor in beeld:

In het verleden hebben wij (via onze nieuwsbrief) aandacht geschonken aan onze sponsoren. Als bestuur van SNO hebben wij besloten om deze ‘oude’ traditie weer in ere te herstellen. In de achtste aflevering van de ‘SNO Sponsor in beeld’ staat Faber Personeelsdiensten B.V. uit Hooglanderveen centraal. Zoals jullie (wellicht) weten is Faber de voormalig werkgever van onze voorzitter Maurice Paarhuis. Ondanks het feit dat Maurice reeds in 2021 is veranderd van werkgever, heeft Faber de lopende samenwerking met SNO Nijverdal (welke doorloopt tot de zomer van 2023) gerespecteerd. Dit zegt veel over de loyaliteit van deze organisatie. Afspraak is afspraak. Via deze weg willen wij als bestuur van SNO graag meer vertellen over deze prachtige organisatie.

Faber Personeelsdiensten B.V. verzorgt personeelsdiensten, specifiek gericht op de schilder- en bouwbranche. Zowel schilder- als wel bouwbedrijven brengen personeel bij Faber onder op de loonlijst. Daarnaast bemiddelt Faber in vaste en tijdelijke banen in de schilder- en bouwbranche. Door middel van een compleet dienstenpakket bieden ze zowel voor de werkgever als wel voor de werknemer oplossingen als het gaat om tijdelijk en vast werk.

Voor veel schilder- en bouwbedrijven is het ieder jaar opnieuw een uitdaging om de personeelsplanning rond te krijgen en af te stemmen op het werkaanbod. De kwaliteit en de inzet van het personeel is doorslaggevend voor het eindresultaat. Dit vormt de inspiratie voor de naam van de organisatie. Faber betekent ambachtsman in het Latijn!

Faber staat als organisatie bekend voor het feit dat men in zeer grote mate respect heeft voor vakmanschap. Ze zijn de organisatie waar jij als vakman of vrouw terecht kan voor werk en waar je je goed bij voelt. Binnen deze organisatie is waardering voor vakmanschap vanzelfsprekend!

Vakmensen staan bij Faber centraal. Als het goed gaat met de mens, gaat het beter in zijn of haar vak. Ondanks het feit dat Faber Personeelsdiensten B.V. met ruim 2000 vakmensen marktleider is in de schilder- en bouwbranche, staat de persoonlijke band met de vakmensen centraal. Men kent de vakmensen persoonlijk, ze denken met je mee en helpen waar mogelijk. Van administratieve zaken tot een handige muts voor op de bouwplaats.

Aangezien Faber zich puur en alleen heeft gespecialiseerd in de schilder- en bouwbranche, hebben de medewerkers alle mogelijke expertise over deze branches in huis.

In totaal werken er ruim 75 medewerkers binnen deze organisatie en in elke provincie zijn ze (minimaal) met één vestiging vertegenwoordigd. Landelijke dekking in combinatie met een ijzersterke regionale oriëntering. In onze regio zitten ze in Rijssen.

Aangezien de organisatie de verloning netjes conform alle geldende CAO bepalingen vorm geeft, kan Faber ook garanderen aan haar opdrachtgevers dat alle risico’s bij de opdrachtgevers worden weggehaald. Het spreekwoord luidt niet voor niets ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Faber brengt deze twee elementen samen, zowel voor opdrachtgevers als wel voor (potentiële) medewerkers.

Meer weten over wat Faber Personeel B.V. voor je als bedrijf en/of als werkzoekende kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op hun website: www.faberpersoneel.nl

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)

P/A Gerwin Moeken (Secretaris)
Marslaan 46
7772 XE Hardenberg
Tel. 06-53156248
E-mail.
secretaris@sno-nijverdal.nl

NKC’51 – Sportpark Gagelman    |   Sportlaan 1  7443 RC Nijverdal |   Tel: 0548-614127

www.sno-nijverdal.nl
 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren