Geslaagde online spelregelavond onder leiding van Stan Endeman

24 november 2021

Beste SNO-ers,

Op woensdag 24 november stond de tweede clubavond van het seizoen op de planning. In eerste instantie zou op dinsdag 23 november de clubavond ingevuld worden door eredivisie scheidsrechter Alex Bos. Helaas kon deze mooie avond niet doorgang in verband met de huidige COVID-19 maatregelen. 

De Technische Commissie schakelde razandsnel en het bestuur van SNO heeft ons jonge talentvolle lid Stan Endeman bereid gevonden om de online clubavond in te vullen. 

De belangstelling voor deze online spelregelavond was groot, aangezien in totaal 22 SNO leden participeerden. Daarnaast was het ook fijn om te zien dat wij diverse gasten mochten verwelkomen bij deze mooie avond. Er waren diverse cursisten van de opleiding 'Verenigingsscheidsrechter' aanwezig. Fijn om te zien dat de cursisten ook tijd beschikbaar hebben gemaakt om aan deze mooie avond te participeren! 

Gedurende de avond heeft Stan diverse onderwerpen nader toegelicht. Hij begon met zichzelf voor te stellen. Vooral onze gasten kennen Stan nog niet, dus een mooie geste van onze gastheer. 

Aansluitend ging Stan nader in op het volgen en positie kiezen. Hoe kun je je als scheidsrechter het beste bewegen over het veld en op welke wijze kun je goed positie kiezen bij spelhervattingen. 

Het volgende onderwerp waren alle spelregelwijzigingen. Denk hierbij aan de volgende subonderwerpen: handsbalregel, overtredingen en onbehoorlijk gedrag, de bal in/uit het spel, triple punishment en de strafschop. 

1.5 uur heeft Stan de totale groep geboeid met zijn mooie verhaal. 

Via deze weg willen wij als bestuur van SNO Stan van harte bedanken voor zijn prachtige presentatie! Daarnaast willen wij alle SNO leden en de gasten van harte bedanken voor hun (digitale) aanwezigheid!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren