Interactieve digitale clubavond op woensdag 24 november (19.30)

15 november 2021

Beste SNO-ers, 

Op dinsdag 23 november stond de eerstvolgende clubavond op de planning. 

Deze clubavond zou ingevuld worden door eredivisie scheidsrechter Alex Bos. 

Afgelopen vrijdag was er opnieuw een persconferentie van Premier Mark Rutte. 

Hierin zijn nieuwe maatregelen gepresenteerd, welke zullen duren tot en met 3 december aanstaande. 

Als bestuur van SNO nemen wij de woorden van de Premier serieus 'kijk naar de invloed die jij zelf kunt hebben qua het minimaliseren van de contactmomenten'. 

Wij hebben daarom als bestuur (in overleg met onze gastspreker) besloten om de fysieke clubavond NIET door te laten gaan en door te schuiven naar een later (nog nader te bepalen) moment. 

De komende drie weken zullen alle betaald voetbal en amateurvoetbal wedstrijden zonder publiek worden gespeeld. Een ingrijpende maatregel.

Als bestuur van SNO vinden wij het van cruciaal belang om de binding met onze leden maximaal te blijven benutten. We hebben daarom besloten om op woensdag 24 november (vanaf 19.30) een online clubavond vorm te geven. Wij zullen aan de hand van leuke beelden en vragen nader stilstaan bij actuele (spelregel)ontwikkelingen. 

Eenieder kan (lekker vanuit de luie stoel) meedoen! Wij zouden het leuk vinden als de leden hier (in grote getalen) aan meedoen! Je kunt je opgeven (voor deze online clubavond) tot en met zondag 21 november. 

Dit kan door een e-mail te sturen naar onze secretaris Gerwin Moeken: secretaris@sno-nijverdal.nl ! 

Daarnaast gaan wij de komende weken 'gewoon' door met trainen. Elke week zullen 1 van onze vijf trainers een gevarieerd programma opstellen tussen 19.30 en 20.45. We trainen gewoon lekker door op een goed grasveld. De komende maanden zitten onze sportvrienden van NKC'51 in de zaal, waardoor we meerdere kleedkamers tot onze beschikking hebben, waardoor we ruimschoots 1.5 meter afstand kunnen behouden:). 

Namens het bestuur hopen wij eenieder aanstaande dinsdag weer te mogen verwelkomen op onze training. In verband met de (strenge) nieuwe voorschriften is de kantine van NKC'51 om 20.00 gesloten. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren