Geslaagde spelregelavond bij FC Ommen

05 november 2021

Beste SNO-ers, 

Op maandag 25 oktober hebben SNO leden Andre Meulenkamp en Maurice Paarhuis een bezoek gebracht aan de nieuwe vereniging FC Ommen. Sinds de zomervakantie zijn VV OZC en OVC'21 samengegaan in deze nieuwe fusieclub! 

Tijdens deze avond werden 15 club (assistent) scheidsrechters meegenomen in alle (recentelijke) ontwikkelingen binnen het arbitrage vlak. 

De avond werd gestart met een nadere toelichting betreffende het volgen en positie kiezen. Aansluitend werden alle (recentelijke) spelregelwijzigingen nader besproken. Verder werd er gesproken over de samenwerking tussen scheidsrechter en assistent scheidsrechters! Het is van cruciaal belang (ongeacht het niveau) om voorafgaande aan de wedstrijd goede afspraken te maken over o.a. het vlaggen voor buitenspel, het (eventueel) vlaggen voor overtredingen, het positie kiezen en over de manier waarop de communicatie gaat verlopen. 

De deelnemers waren zeer enthousiast en we kunnen terugkijken op een leuke en interactieve avond! Stijn Seinen (17 jaar) was dermate enthousiast dat hij direct besloot om te gaan participeren in onze verenigingscursus, welke op maandag 1 november is gestart. 

Via deze weg willen wij FC Ommen (en in het bijzonder Rob Meulenkamp) van harte bedanken voor de gastvrijheid! 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren