KNVB Assist Nieuwsbrief Scheidsrechters oktober

23 oktober 2021

Beste SNO-ers,

Het seizoen is in volle gang! We genieten weer van mooie wedstrijden, op elk niveau. De Week van de Scheidsrechter ligt alweer achter ons en de Dag van de FairPlay was een succes. Wil je de uitzending onder leiding van Hélène Hendriks terugkijken? Scroll dan gauw naar beneden. 

Op dit moment is het elke week een uitdaging om alle A-categorie wedstrijden te bezetten met een KNVB-official, daarom zijn we blij dat de KNVB wervingscampagne ‘Collega’s gezocht’ volop aandacht krijgt. Daarnaast zijn de KNVB arbitragedocenten weer overal in het land te vinden om scheidsrechters op te leiden. 

Wil je als verenigingsscheidsrechter nog deelnemen aan een digitale themabijeenkomst? Dat kan! Lees hierover meer in deze nieuwsbrief.

Werner ter Avest

Teamleider Zuid & hoofd arbitrage & bestuurdersopleidingen KNVB Academie

Online talkshow Dag van de Fairplay

Kijk de online talkshow Dag van de FairPlay terug

Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De KNVB organiseerde samen met ARAG op 29 september 2021 de Dag van de FairPlay. Hélène Hendriks ging in een online talkshow in gesprek met topscheidsrechters Serdar Gözübüyük, Danny Makkelie, Bas Nijhuis en Shona Shukrula over thema’s zoals persoonlijk leiderschap, mentale fitheid en fairplay.

 
Kijk terug
 
Wat te doen bij gestaakte wedstrijd

Wat te doen bij een gestaakte wedstrijd?

Soms kan het nodig zijn om een wedstrijd te staken. Wegens de weersomstandigheden, een ernstige blessure of ongeregeldheden op of rond het veld. In geval van een staking is het belangrijk de KNVB te informeren over de reden van de staking. In dit filmpje wordt uitgebreid stilgestaan bij wat je moet doen in geval van een staking.

 
Lees verder
 
Collega's gezocht

Collega’s gezocht!

De KNVB en ARAG hebben de campagne 'Collega’s gezocht (m/v)' gelanceerd om nieuwe scheidsrechters te werven voor de amateurverenigingen en de arbitrageopleidingen. Een onderdeel van de campagne is het uitdelen van kaarten door scheidsrechters aan potentiële nieuwe scheidsrechters. Zo werven de bestaande scheidsrechters letterlijk hun nieuwe collega’s. Je kunt deze kaarten bestellen in de kleuren van je eigen vereniging. Doe dit dus en ga gelijk van start met de werving van nieuwe scheidsrechters voor jouw club!
De set van 6 kaarten in jullie clubkleuren kun je bestellen door 
dit formulier in te vullen

 
Meer informatie
 
 

Ook handig om te lezen:

De kennispartner van KNVB Assist scheidsrechters

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren