Gerard Westenbroek fluit zaterdag zijn afscheidswedstrijd!

05 september 2021

Beste SNO-ers, 

Op zaterdag 11 september zal ons zeer gewaardeerde lid Gerard Westenbroek zijn allerlaatste officiele wedstrijd fluiten als KNVB official. Om 15.00 zal hij voor de eerste maal fluiten bij de kraker in de beker tussen VV Hellendoorn Vrouwen 1 en RKSV de Zweef Vrouwen 1. 

Op 5 december 2020 zou Gerard bij exact dezelfde wedstrijd reeds afscheid nemen, maar wegens COVID-19 kon dit destijds helaas geen doorgang vinden. Nu krijgt Gerard alsnog een afscheid die hij verdiend! 

Gerard is een zeer bekende scheidsrechter in onze regio. Hij kan terugkijken op een prachtige carriere. Recentelijk was hij 50 jaar lid van de COVS en ondertussen is hij ook 50 jaar lid van onze mooie vereniging! 

In het verleden heeft hij diverse jaren zitting genomen in het bestuur van SNO. Daarnaast heeft hij in diverse commissies gezeten: voetbalcommissie, viscommissie, trimloopcommissie en de sponsorcommissie. Daarnaast was hij jarenlang het vaste contactpersoon met de lokale media. Gerard is jarenlang trainer geweest voor de COVS.

Voor zijn grote inbreng voor de arbitrage (voor zowel de KNVB als wel voor onze mooie vereniging) heeft hij reeds de Gouden Scheidsrechter Speld van de COVS in ontvangst mogen nemen. Sinds 1999 is Gerard erelid van SNO. 

Namens het bestuur van SNO willen wij hem veel plezier en succes toewensen bij zijn laatste officiele wedstrijd.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren