Derby van het Noorden onder leiding van SNO Nijverdal

04 juli 2021

Beste SNO-ers,

Op zaterdag 3 juli jl. stond er een kraker op het programma in Genemuiden. Onder prachtige zonnige omstandigheden werd de derby tussen SC Genemuiden en VV Staphorst gespeeld. Bij deze wedstrijd waren meer dan 500 toeschouwers aanwezig. 

Deze prachtige wedstrijd stond onder leiding van een arbitraal trio van SNO Nijverdal. De wedstrijd werd gefloten door Maurice Paarhuis. Aan de zijlijn werd hij geassisteerd door Jos Olsman uit Hardenberg en Sem Schrijver uit Nieuw Heeten. Ondanks diverse grote kansen bleef deze sportieve wedstrijd steken op een 0-0 uitslag! 

Er werd door de organisatie van het U14 talenttournament ook nog even teruggeblikt op het toernooi van vorige week. De organisatie was zeer te spreken over de wijze waarop SNO Nijverdal een invulling had gegeven aan het arbitrage vraagstuk. Men was dermate tevreden, dat men nu alvast de toezegging heeft gedaan dat dit toernooi ook volgend jaar weer door SNO van goede (assistent) scheidsrechters mag worden voorzien! Een prachtig compliment voor de aanwezige SNO-ers! 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren