KNVB maakt programma topamateurs bekend

07 juli 2021

Beste SNO-ers,

Sinds medio oktober vorig jaar lag het volledige amateurvoetbal op zijn gat, maar inmiddels zijn de vooruitzichten een stuk zonniger. De KNVB maakte donderdagochtend de indeling en de competitieprogramma’s van de tweede en derde divisie, de hoofdklassen en de topklasse bij de vrouwen bekend. De voorpret kan beginnen.

Over de indeling valt weinig nieuws te melden. Na het al snel afgebroken seizoen is er geen promotie en degradatie en dus spelen in principe alle clubs komend seizoen tegen hetzelfde setje tegenstanders.

Tweede Divisie

HHC Hardenberg, dat de regionale eer hoog houdt in de zogeheten Jack’s League,  begint het seizoen met een thuiswedstrijd. Op De Boshoek is Scheveningen op zaterdag 21 augustus de eerste tegenstander. Een week later staat de kraker in en tegen Katwijk op het schema.

Wat opvalt in de Tweede Divisie is dat in speelronde 1 direct de kraker tussen Quick Boys en Kozakken Boys staat gepland. Ook AFC – Katwijk is direct een lekker affiche.

De eerste Spakenburgse derby staat gepland op 20 november aan de rode zijde. Quick Boys –Katwijk staat op de rol op 4 december en de terugwedstrijd is op 9 april. De return Spakenburg –IJsselmeervogels is op 23 april 2022.

Bekijk het volledige speelschema Tweede Divisie

Derde Divisie

Indeling derde divisie zaterdag seizoen 2021/2022
ACV, Ajax (amateurs), Barendrecht, DVS’33, DOVO, Excelsior’31, FC Lisse, Goes, Harkemase Boys, Hoek, ODIN’59, Sparta Nijkerk, Sportlust’46, Staphorst, SteDoCo, Ter Leede, VVSB, VVOG.

Klik hier voor het speelschema

Indeling derde divisie zondag seizoen 2021/2022
ADO’20, Blauw Geel’38, DEM, Dongen, EVV, Gemert, Groene Ster, Hercules, Hollandia, Hoogland, HSC’21, JOS Watergraafsmeer, OFC, OSS’20, Quick Den Haag, UNA, Unitas’30, Westlandia. 

Klik hier voor het speelschema.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse zijn er wel wat wijzigingen. Longa’30 en RKZVC verhuizen naar de hoofdklasse B (zondag). Door het wegvallen van Leonidas en het besluit van IFC om te stoppen met prestatief zondagvoetbal, zijn er 30 teams. Deze zijn geografisch verdeeld over twee poules van gelijke omvang. TOGB en VOC zijn vanuit de zuidelijke poule ingedeeld in de noordelijke poule en Longa ’30, RKZVC en Silvolde maken de omgekeerde beweging. Door een oneven aantal teams is er elke speelronde een ploeg vrij. De eerste derby tussen RKZVC en Longa is op 21 november in Zieuwent.

Indeling hoofdklasse B zaterdag seizoen 2021/2022
AZSV, Berkum, Buitenpost, De Dijk, DETO Twenterand, Eemdijk, Flevo Boys, Genemuiden, HZVV, NSC Nijkerk, Noordscheschut, ONS Sneek, SDC Putten, Swift, Urk, Volendam.

Klik hier voor het speelschema.

Indeling hoofdklasse B zondag seizoen 2021/2022
AWC, Baronie, EHC/Heuts, Halsteren, Juliana’31, Longa’30, Meerssen, Minor, Moerse Boys, Nuenen, OJC Rosmalen, Orion, RKZVC, Silvolde, UDI’19.

Klik hier voor het speelschema.

Op 9 juli maakt de KNVB de indeling voor de clubs vanaf de eerste tot en met vijfde klasse bekend.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren