Ron de Bruin stopt per direct bij COVS Nederland

14 juli 2021

Beste SNO-ers, 

Vanuit het bestuur van de COVS ontvingen wij onderstaand bericht, welke wij gaarne met jullie willen delen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste SNO-ers,

Ron de Bruin heeft ons laten weten al zijn activiteiten voor COVS Nederland per direct stop te zetten.

Ron had naast zijn portefeuille West 1 ook Juridische Zaken, Onderscheidingen, Media en ad interim het secretariaat onder zijn beheer.

Het bestuur heeft kennisgenomen van zijn beslissing, betreurt het ten zeerste, echter respecteert zijn besluit na overleg met betrokkene.

Met Ron de Bruin verliezen wij een eerlijke, spontane, hardwerkende en integere persoonlijkheid die het beste met arbitrage voor heeft.

De invulling van de opengevallen functies is het Bestuur van COVS Nederland, in alle rust, intern aan het bespreken.

Zodra er duidelijkheid is zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Vertrouwende u hiermede naar behoren te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,

Ron Sotthewes

Voorzitter COVS Nederland

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toelichting SNO:

Omdat we jullie deelgenoot willen maken van de redenen van Ron om zijn taken neer te leggen nemen wij de verklaring die hij opgesteld heeft hieronder integraal over.

Afscheid of afstand

Een kop als deze klinkt onheilspellend en kan vol dramatiek zitten en toch is het anders. Na veel overpeinzingen is het voor mij duidelijk geworden dat mijn inzet  en inbreng voor de COVS niet door eenieder wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Dit ligt niet alleen op individueel gebied, maar ook op het collectieve gebeuren. Teleurstellingen zijn er genoeg en soms een enkel lichtpuntje. Alleen dat laatste is niet voldoende om je vrijwillige bijdrage met plezier te kunnen doen, en in dat laatste zit de pijn. Ik doe het niet meer met plezier en dan moet je een keuze maken. Wel die heb ik gemaakt en dat betekent dat ik per direct al mijn activiteiten voor de COVS neerleg. Tot zo ver het afscheid.

Ik wens de COVS veel goeds toe, maar er zijn wel zaken waarbij een aantal mensen en instanties eens in de bekende “spiegel” moeten kijken en hun eigen “trots” opzij kunnen en willen zetten. Alleen als het collectieve belang, (de scheidsrechterij), voorop staat kan er een goede organisatie bestaan en zaken verbetert en ontwikkelt. Zo niet, dan is het trekken of duwen aan een dood paard! Dat gevecht ga ik niet meer aan, dus ik zal het op afstand volgen.

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren