Beltona Beloften Competitie zal niet worden hervat!

02 juni 2021

Beste SNO-ers,

Onderstaand bericht heben wij ontvangen vanuit C.V.V. Sparta Enschede.

Mijne heren,

Het gaat gelukkig de goede kant op met de coronaperikelen. Steeds meer vaccinaties en steeds minder besmettingen en daarmee steeds meer versoepelingen. Er mag < 27 in teamverband getraind worden maar niet gespeeld tegen andere verenigingen. De redenen daarvoor (reisbewegingen en sociale contacten) lijken achterhaald gezien de openstelling van dierentuinen, terrassen etc. Maar teamsporten hebben kennelijk geen prioriteit.

Diverse clubs en scheidsrechtersverenigingen hebben ons gevraagd wat we gaan doen. Wat de nieuwste versoepelingen inhouden is nog niet bekend maar die gaan pas in op 5 of 9 juni .Dat vinden we te laat. Er resteren dan hooguit 1 of 2 wedstrijden. Telefonisch contact met de KNVB gisteren bracht geen duidelijkheid. Wij hebben nu maar een besluit genomen. Ook horen we van diverse verenigingen dat er niet meer getraind wordt in juni; een reden te meer om er mee te stoppen. Helaas !

Voor zover jullie ons nog niet hebben laten weten wat jullie gaan doen: We hopen dat jullie komend seizoen weer van de partij zijn en dat er dan eindelijk normaal gespeeld kan gaan worden. We zijn gisteravond gestart met de voorbereidingen voor 2021-2022.

Namens de Beltonacommissie

Frank van Dorp

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren