Viswedstrijd SNO Nijverdal afgelast

09 mei 2021

Beste SNO-ers, 

Gisteren heeft het bestuur van SNO overleg gehad met de viscommissie betreffende onze jaarlijkse viswedstrijd. 

Johan Schwarte en Julian Arrindell hebben het bestuur geïnformeerd over het feit dat de editie van 2021 geen doorgang zal vinden. 

De organisatie is van mening dat het organiseren van een viswedstrijd onder de huidige Coronamaatregelen helaas niet mogelijk is.

De heren richten zich nu op het voorjaar van 2022! Ze zijn van plan om een prachtige feestavond te organiseren, mede georganiseerd door NKC’51.

Onze sportvrienden hebben de laatste tijd niet of nauwelijks kantine inkomsten. Om onze buren een hart onder de riem te steken, hebben Johan en Julian besloten om deze avond qua eten en drinken in te laten vullen door NKC’51.

Door het annuleren van de viswedstrijd kunnen we concluderen dat er nog één activiteit (naast de wekelijkse trainingen) op de planning staat voor het seizoen 2020 - 2021. Op vrijdag 28 mei staat de voetbalquiz op het programma. Jullie kunnen je opgeven bij onze secretaris Gerwin Moeken! Hij is per e-mail te bereiken onder het volgende e-mailadres: secretaris@sno-nijverdal.nl.

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren