Bestuursmededeling COVS

22 april 2021

Beste SNO-ers,

Middels deze e-mail willen wij jullie mededelen dat tot de komende ALV het secretariaat door bestuurslid Ron de Bruin zal worden waargenomen met ondersteuning van Piet Tiggelaar. Reden is dat Pieter-Jan door zijn werk en privé niet die tijd kan vrijmaken om een goede invulling die hij wil geven aan de werkzaamheden die bij een landelijk secretariaat noodzakelijk zijn. Pieter-Jan zal op de achtergrond wel hand en spandiensten verrichten. Wij danken Pieter-Jan voor zijn inzet en zullen daar op de komende ALV op terug komen.

Wij zijn Ron erkentelijk dat hij deze taak tot de komende ALV wil uitvoeren. Hij heeft dit ook gedaan gedurende de periode augustus – januari, ook toen met ondersteuning van Piet Tiggelaar.

Op de komende ALV zal dus een nieuwe secretaris moeten worden benoemd.
Wij zullen dat aan de agenda van de ALV toevoegen. In de komende periode zal het Bestuur COVS Nederland een vacaturetekst opstellen. Wij hopen dat meerdere kandidaten zich zullen aanmelden, en jullie kunnen ons daarbij helpen door deze vacature te melden in jullie eigen (social) media-kanalen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur COVS Nederland

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren