Uitnodiging 57ste JALV SNO Nijverdal

05 maart 2021

Beste SNO-ers, 

Het bestuur van SNO heeft ervoor gekozen om de 57ste JALV van 12 april aanstaande digitaal vorm te geven. Onze secretaris zal jullie dit weekend de agenda voor deze avond opsturen. Daarnaast ontvangen jullie per e-mail 't Fluitsignaal.

Het bestuur van SNO heeft besloten dat op 12 april alle leden mogen deelnemen aan onze digitale vergadering. Wij hebben ervoor gekozen om de vergadering via Microsoft Teams vorm te geven. 

Hieronder staat onze werkwijze nader beschreven. 

Opgeven voor 7 april 2021

Zoals hierboven reeds aangegeven, geven wij alle leden de mogelijkheid om deel te nemen aan onze vergadering. Indien je wilt participeren, dan moet je je voor 7 april aanstaande per e-mail aanmelden. Dit kan via het volgende e-emailadres: secretaris@sno-nijverdal.nl.

Deelnemers ontvangen op 8 april de presentatie 

Het bestuur heeft ervoor gekozen om dit jaar onze Power Point Presentatie alleen te delen met deelnemers van de JALV. Indien je je netjes voor 7 april hebt opgegeven, dan ontvang je op 8 april de Power Point Presentatie. 

Deelnemers ontvangen op 10 april de link van Microsoft Teams en de verdere uitleg

In het weekend voorafgaande aan de JALV zullen alle deelnemers de link ontvangen voor Microsoft Teams. Bovendien zullen wij de deelnemers voorzien van verdere uitleg. De meesten zullen de werkwijze nog kennen van onze (digitale) bijeenkomsten. 

Wij hopen jullie via deze weg voldoende te hebben geïnformeerd, 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren