Leuke activiteit van de ontspanningscommissie!

01 februari 2021

Beste SNO-ers,

De ontspanningscommissie van SNO heeft op dinsdag 29 december 2020 een online pub quiz georganiseerd. Vanuit de leden hebben wij veel enthousiaste reacties mogen ontvangen, waarvoor onze dank!

Op dinsdag 16 februari 2021 staat de volgende activiteit op het programma! Op deze avond zou normaliter een reguliere clubavond op de planning staan, maar in overleg met het bestuur hebben wij ervoor gekozen om op deze avond een online bingo te organiseren! Deze bingo zal (net zoals bij de pub quiz) via Microsoft Teams worden vormgegeven. De inloop is vanaf 19:00 en om 19.30 gaat het grote spektakel beginnen!

Hieronder staat het stappenplan weergegeven:

Stap 1:

Jezelf aanmelden bij de ontspanningscommissie. Dit kan uitsluitend door het sturen van een e-mail naar Sem Schrijver. Hij is per e-mail bereikbaar op het volgende e-mailadres: semschrijver@gmail.com. Je kunt je aanmelden tot 14 februari (voor 18.00)!

Stap 2:

De online bingo zal op dinsdag 16 februari (vanaf 19.30) plaatsvinden. Vanuit de ontspanningscommissie zal een ieder een e-mail ontvangen. In deze e-mail staat een link weergegeven. Tussen 19.00 en 19.30 kun je op de link klikken. Op deze wijze kom je automatisch in de juiste omgeving terecht!

Stap 3:

Zet je camera aan door op onderstaand icoontje te klikken. Aansluitend kun je direct deelnemen aan de bingo. Je mag je microfoon uit laten.

Wij hopen op (net zoals bij de pub quiz) een grote opkomst! Via deze weg een specifieke oproep voor de (relatief) jongere leden om ook weer eens hun gezicht te laten zien!

Bij vragen kunnen jullie contact opnemen met de ontspanningscommissie.

Een sportieve groet,

De Ontspanningscommissie

(Maikel van Munster, Hans Groenhuijsen en Sem Schrijver)

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren