Wim & Hans: door weer en wind!

21 maart 2021

Beste SNO-ers,

Jullie hebben de laatste tijd veel updates vanuit het bestuur mogen ontvangen betreffende onze trainende leden. In deze updates is het regelmatig gegaan over Wim van der Velde en Hans Luiken. Ook vandaag willen wij extra aandacht vestigen op dit olijke duo.

Een ieder is bekend met de term ‘mooi weer voetballers’. Uiteraard is deze term niet alleen van toepassing op voetballers, maar ook zeker op arbiters. Lekker wedstrijden fluiten en hard trainen onder ideale omstandigheden.

Echter, indien de omstandigheden minder zijn (regen en veel wind), dan onderscheiden zich de jongens van de mannen. Zoals jullie weten trainen Wim en Hans (en op de zaterdagen aangevuld door Gerwin) diverse malen per week. Dit maal hadden ze te maken met gure omstandigheden. Veel regen en wind, maar dit weerhield de heren er niet van om een (record)afstand van meer dan 10 KM(!) te lopen, zoals jullie op de foto kunnen zien! Echte bikkels! Laat deze heren een goed voorbeeld zijn voor de rest van onze mooie vereniging!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren