2 nieuwe sponsoren voor SNO Nijverdal

12 januari 2021

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots kunnen wij (nadat wij in dit prille jaar reeds 2 sponsoren hebben gepresenteerd) jullie mededelen dat wij opnieuw 2 nieuwe sponsoren aan ons hebben weten te binden. 

De eerste sponsor is afkomstig uit Genemuiden en zal jaarlijks een mooie bijdrage aan SNO overmaken. Ze zijn begin december 2020 ingestapt als nieuwe sponsor. Deze sponsor heeft er echter voor gekozen om geen ruchtbaarheid te geven aan dit sponsorschap. Ze dragen ons een zeer warm hart toe (aangezien ze ook zien hoe goed de samenwerking gaat tussen SNO en 'hun' S.C. Genemuiden), maar willen verder niet genoemd worden. Uiteraard zijn wij zijn blij met het feit dat ze ons sponsoren en respecteren wij hun keuze om verder niet genoemd te worden!

De tweede (nieuwe) sponsor is afkomstig uit Nijverdal. Schwarte Assurantiën heeft zich (net zoals bovenstaande sponsor) in december 2020 aan onze mooie club verbonden. 

Begin 1940 startte de toen 20 jarige Henk Schwarte naast zijn werk als bakker met het bemiddelen in verzekeringen. In 1973 heeft zijn zoon Bertus Schwarte de activiteiten overgenomen en verder uitgebreid. Het kleine familie bedrijf groeit vandaag de dag nog steeds gestaag verder. De zonen van Bertus, Hans en Rudy, zijn inmiddels ook al jaren werkzaam in het familiebedrijf. Sinds maart 2017 is Tamara Schwarte-Kamperman toegevoegd aan het team. 

Financiële dienstverlening is mensenwerk, daarom nemen ze bij Schwarte Assurantiën graag de tijd voor hun klanten. Samen kijken ze naar de mogelijkheden en maken samen met hun klanten weloverwogen financiële keuzes, voor nu en in de toekomst. 

Ze zijn een onafhankelijke adviseur! Ze zijn niet gebonden aan één maatschappij of financier en haar productlijn. Ze selecteren uit het brede aanbod van verschillende aanbieders en letten op de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent u verzekerd van een passende oplossing.

Door hun onafhankelijke positie zijn ze goed in staat een advies te geven, dat aansluit bij uw wensen en behoeften voor u persoonlijk, uw familie of uw bedrijf. Al uw financiën onder één dak biedt gemak: alles geregeld op één adres, persoonlijk advies bij u thuis, op uw bedrijf of bij Schwarte assurantiën op kantoor.

Via deze weg heten wij de familie Schwarte van harte welkom als sponsor van SNO Nijverdal!

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren