Kroon jij je tot dé arbitragekenner van Nederland?

10 december 2020

Beste SNO-ers,

Het blijft wachten op het moment dat we het veld weer op mogen. Wanneer het voetbal precies weer wordt opgestart, zal nog wel even onduidelijk blijven. Maar als dat zover is, moeten we natuurlijk wel zorgen dat we daar klaar voor zijn! Om jullie daarbij te helpen, organiseren we de komende dagen de nodige online-activiteiten om jullie te helpen om bezig te blijven met onze mooie hobby.

Vanavond is er een speciaal arbitrage-webinar waarin het gaat over fit blijven (of worden), rapportage en het uitvoeren van je hobby in deze aparte tijden. Ook kunnen jullie al je vragen over deze thema’s stellen. Hieronder lees je meer over het webinar en hoe je jezelf ervoor kunt inschrijven.

Bij de herstart komt het straks natuurlijk niet alleen op de fysieke conditie aan. Ook de spelregelkennis is van groot belang. Om te testen hoe het daarmee staat, is er op maandagavond 14 december de grote KNVB Arbitrage Quiz. Hoe staat het met jouw arbitrale kennis en hoe verhoudt die zich tot die van je collega’s? In deze nieuwsbrief lees je hoe je de strijd op 14 december kunt aangaan.

Hopelijk tot bij een van de activiteiten in de komende dagen!

Clay Ruperti

Ontwikkelaar Arbitrage West

 

Vanavond: Webinar 'Geen wedstrijden? Blijf toch actief'

 

Een scheidsrechter neemt ons mee in zijn leven in coronatijd. Wat is er anders? Hoe blijft hij bezig met zijn hobby? Wat mist hij het meest en heeft de coronacrisis misschien ook iets opgeleverd? En wat zijn de trainingsmogelijkheden in deze tijd? Trainingscoördinator Hilco de Boer geeft een inkijkje in de trainingsmogelijkheden en beantwoordt alle vragen over trainen en fit blijven.

 
Schrijf je in!
 
 

Kroon jij je tot dé arbitragekenner van Nederland?

 

Op maandagavond 14 december houdt de KNVB een interactieve quiz voor alle scheidsrechters, waarnemers en begeleiders en andere officials uit het hele land. De quiz wordt gepresenteerd via een livestream op YouTube en de deelnemers kunnen live meedoen en antwoorden invullen via de smartphone. De quiz bestaat uit 36 vragen over alle denkbare facetten van de arbitrage. Voor de winnaar zijn er uiteraard mooie prijzen.

We starten op maandagavond om 19.00 uur en de quiz zal tussen de 45 en 60 minuten duren. Op maandagochtend 14 december krijgt iedere KNVB-official een link toegestuurd voor de livestream. Opgave vooraf is voor die groep dan ook niet nodig.

Ben je verenigingsscheidsrechter en durf jij de uitdaging aan? Meld je dan aan via deze link  voor zondag 13 december 18.00 uur. Er zijn maximaal 1000 plekken beschikbaar en vol=vol. Maandagochtend ontvang je eveneens de link die toegang geeft tot de livestream.

We wensen jullie op voorhand alvast veel plezier en succes toe en we zijn benieuwd wie zich zal kronen tot dé arbitrage-kenner van Nederland!

 
Meld je aan
 
 

Trainingsschema's scheidsrechters december

 

Hoewel pas half december duidelijk wordt of we weer mogen voetballen, is het belangrijk te blijven trainen en uit te gaan van het meest gunstige scenario. Op die manier heb je een doel om naartoe te werken en dan zorg je ervoor dat je in ieder geval op tijd weer fit bent om wedstrijden te fluiten/vlaggen. In de nieuwsbrief van december brengen we ook een viertal punten onder de aandacht om (assistent-)scheidsrechters door deze periode zonder wedstrijden te helpen en fit te blijven.

 
Bekijk de schema's
 
 

De kennispartner van KNVB Assist scheidsrechters

 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren