Een bijzondere mijlpaal

01 november 2020

Beste SNO-ers,

Op zondag 15 maart ging Nederland op slot in verband met Covid-19. Voor mij betekende dit, dat ik niet langer meer kon fluiten in de derde divisie en in de hoofdklasse. Ook het trainen bij SNO kon (tot mijn grote spijt) niet meer. Om toch maar fit te blijven heb ik op 15 maart besloten om drie maal per week 10 km hard te gaan lopen in het prachtige Hellendoorn/Nijverdal.

Qua (weers)omstandigheden heb ik bijna alles meegemaakt gedurende de afgelopen maanden. 35 graden, storm en veel wind. Desondanks heb ik gewoon ‘lekker’ doorgezet om wel gewoon fit te blijven. Vandaag (1 november) is het dan eindelijk zo ver….ik heb 1000 KM erop zitten!

Toen ik begon met hardlopen op 15 maart had ik de hoop dat we nu ‘gewoon’ weer aan het voetballen zouden zijn. Dit is helaas (logischerwijze) nog niet het geval. Dit betekend dat ik de komende maanden gewoon verder ga met het lekkere hardlopen! Laten we hopen dat de genomen (Corona-19) maatregelen het gewenste effect zullen hebben, zodat we hopelijk in 2021 weer lekker kunnen gaan voetballen!

Mocht jij ook een leuk verhaal hebben, laat het ons (als bestuur) dan direct weten. Op deze wijze kunnen we (ondanks de huidige situatie) toch contact houden! 

Maurice Paarhuis

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
11Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren