Bestuur SNO op bezoek bij de familie Boerdam

21 oktober 2020

Beste SNO-ers, 

Wim van der Velde en Maurice Paarhuis zijn op bezoek geweest bij Annie Boerdam-Hemmink, de weduwe van ons erelid Henk Boerdam. Henk overleed op 19 juni jl. Henk is 85 jaar geworden. Door het Coronavirus konden wij als bestuur van SNO niet op gepaste wijze onze condoleances overbrengen aan de familie, hetgeen wij nu alsnog hebben kunnen doen. 

Het was een fijn samenzijn. Ook de kinderen van mevrouw Boerdam (Marita, Inge en Erik) waren aanwezig. Prachtige anekdotes passeerden de revue en we spraken uitvoerig over alle werkzaamheden welke Henk voor onze club heeft gedaan. 

Op momenten als deze besef je (nogmaals) dat persoonlijk contact in (crisis)situaties als deze essentieel is. Kijk om naar een ander. Het zijn vaak de kleine dingen in het leven die het verschil maken. 

Op de jaarvergadering van 1 april 2019 werd Henk in het zonnetje gezet door de SNO en de COVS wegens zijn 50 jarige lidmaatschap. Uit handen van onze erevoorzitter Herman Spenkelink ontving hij de COVS-speld, hetgeen op de foto staat weergegeven.

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren