Arbitrale trio's (voorlopig) voor de laatste keer op pad

14 oktober 2020

Beste SNO-ers, 

Gisteravond (13 oktober) heeft onze Minister President nieuwe  Covid maatregelen aangekondigd. De komende vier weken zullen er geen voetbalwedstrijden meer worden gespeeld bij de amateurs. Gisteren waren er namens SNO nog twee arbitrale trio's op pad. Team Reusink (bestaande uit Arno Reusink, Arnold Hiddink en Robbert Karkdijk) was verantwoordelijk voor de Beltona wedstrijd tussen Hulzense Boys en HHC Hardenberg. Nadat Hulzense Boys in de openingsfase op 1-0 was gekomen trok HHC de wedstrijd alsnog naar zich toe en won de wedstrijd met 1-2. 

Team Paarhuis (bestaande uit Maurice Paarhuis, Sem Schrijver en Jos Olsman) was verantwoordelijk voor de oefenwedstrijd tussen Jong HHC Hardenberg en Jong HZVV. De jongemannen uit Hardenberg waren vandaag een maat te groot voor de heren uit Hoogeveen. HHC Hardenberg won de wedstrijd met 6-2. 

Dit waren (voorlopig) de laatste wedstrijden (onder leiding van SNO-ers). Laten we met elkaar hopen dat de nieuwe maatregelen het gesorteerde effect hebben en dat we met enkele weken onze prachtige hobby weer op kunnen pakken. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren