Clubavond van 6 oktober gaat NIET door

28 september 2020

Beste SNO-ers,

Vanavond heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd, om op deze wijze COVID-19 te bestrijden.

Een van de besluiten heeft betrekking op het feit dat vanaf morgen (29 september) sportkantines gesloten zullen blijven. Dit is (logischerwijze) ook van toepassing voor NKC'51. 

Hierdoor kan de clubavond van volgende week dinsdag (06 oktober) GEEN doorgang vinden. De reguliere training zal hierdoor op de normale tijd van 19.30 beginnen. Vanaf morgen (29 september) is het de komende drie weken (na afloop van de training) NIET mogelijk om een drankje te nuttigen in de kantine van NKC'51. 

Wel en wee:

Bovendien willen wij jullie graag informeren over het wel en wee betreffende onze SNO leden.

Willie (en zijn vrouw) Sofie waren afgelopen vrijdag 50 jaar getrouwd! Namens het bestuur van SNO willen wij hun van harte feliciteren met dit heugelijke feit.

Ons erelid Jacob Calkhoven is recentelijk verhuisd. Hij heeft bij onze voorzitter aangegeven dat hij het erg leuk zou vinden indien er SNO leden op de koffie langskomen. Uiteraard moeten hierbij de huidige Coronamaatregelen goed in acht worden genomen. Mocht je hem willen bezoeken, dit graag via het bestuur van SNO regelen.

Henk Poffers is recentelijk verhuisd. Indien je hem (in zijn nieuwe stekkie) wilt bezoeken, dan graag direct contact opnemen met Henk. In verband met de AVG wetgeving mogen wij geen persoonlijke adressen verschaffen.

Ons jonge lid Leon Groenhuijsen heeft de afgelopen week een hamstringblessure opgelopen tijdens de training. Hij heeft enkele (kleine) scheurtjes in zijn hamstring, waardoor hij moeite ervaart met fietsen en/of wandelen. Hij zal hoogstwaarschijnlijk vier tot acht weken uit de roulatie zijn.

Onze ervaren trainer Gert Maneschijn heeft een blessure opgelopen aan zijn voet. Er is een probleem met de aanhechting tussen zijn kuit en voet. Gert is (fanatiek zoals we hem kennen) al druk bezig met zijn herstel. Hij probeert binnen 3 a 4 weken weer op de reguliere trainingen aanwezig te zijn.

Het is een uiterst fijne constatering om te kunnen melden dat het goed gaat met Jan van Otten. Ondanks dat het hem meer moeite kost, is hij sinds enkele weken weer lekker aan het fluiten. Super om te horen Jan!

Ons bestuurslid Dirk Jansen is afgelopen week geopereerd aan zijn hand. Mede hierdoor zal Dirk enkele weken uit de roulatie zijn en niet trainen en fluiten.

De vrouw van Hans Fokkert heeft (op vakantie) een eenzijdig ongeluk gehad. Hierdoor heeft ze meerdere botbreuken opgelopen. Afgelopen weekend is ze weer thuis gekomen. Hans zal zich de komende periode bezighouden met de verzorging van zijn vrouw. Hij heeft zich daarom voor de rest van het kalenderjaar laten blokkeren voor de KNVB. Namens het bestuur wensen wij zijn vrouw veel beterschap toe!

Max van der Lei heeft zijn buitenlandse studies succesvol afgerond. Sinds kort woont hij op zichzelf in Zwolle. Hij is weer lekker voor de KNVB aan het fluiten.

In de vorige nieuwsbrief hebben wij uitvoerig stilgestaan bij de blessures van Rutger Beun, Gert-Jan Beltman en Rachnar Kikkert. Ale heren zijn (gelukkig) hersteld en zijn weer 100 % fit.

Via deze weg willen wij bovenstaande heren veel succes toewensen bij hun herstel. Mochten er bepaalde zaken spelen, informeer ons direct, zodat wij de desbetreffende leden direct zelf kunnen benaderen.

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren