Corona en voorbereiding op het nieuwe seizoen

21 september 2020

Beste official,

Wat fijn dat op de velden weer wordt gevoetbald en wat fijn dat jullie weer jullie hobby kunnen uitoefenen.

Na de eerste weekenden geëvalueerd te hebben wil ik jullie, als teamleider, toch graag even toespreken en om jullie hulp vragen.

De afgelopen weken zijn jullie via mail en nieuwsbrieven geïnformeerd over diverse wijzigingen. Gelukkig zijn de wijzigingen bij veel wedstrijden goed opgepakt. Maar helaas moet ik toch ook constateren dat niet iedere official deze informatie tot zich heeft genomen en dus niet goed voorbereid aan dit seizoen is begonnen.

De gevolgen zijn helaas nu al zichtbaar want door een fout van een official, omtrent het wisselbeleid, zal er een wedstrijd gedeeltelijk moeten worden overgespeeld. Ik wil iedere official die zich nog niet goed heeft ingelezen, vragen om dit alsnog te doen. In de mail van afgelopen vrijdag staat veel informatie, klik hier om de informatie over de invallersbepalingen veld nogmaals te lezen.

Helaas hebben we nog steeds te maken met corona. Dit legt een behoorlijke druk op de planners en de weekenddiensten zoals jullie zullen begrijpen. Daarom het volgende verzoek:

  • Bel op vrijdag voor 16.00 uur naar de medewerk(st)ers van de KNVB. Dan kunnen we ook de vervangende scheidsrechter gelijk in het systeem zetten, dus daar doe je je collega ook een plezier mee.
     
  • Bel alleen de weekenddienst als je je wilt afmelden en doe dit bij voorkeur voor 16:00 uur. Dit geeft de weekenddienst ruimte om de wedstrijd opnieuw te plannen.
     
  • Je mag de weekenddienst WEL bellen als je wedstrijd niet doorgaat en je wilt aangeven dat je weer beschikbaar bent.
     
  • Je mag de weekenddienst NIET bellen als je op de reservelijst staat. Dit belast de weekenddienst onnodig de reservelijsten zijn bij hem bekend. Volgens mij vraag ik hierbij niet te veel maar het zou ons (de competitieleiders, aanstellers en de weekenddiensten) enorm helpen, in deze drukke ‘corona’ tijden.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Nicolien Bekkink
Teamleider KNVB Steunpunt Zwolle

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren