KNVB komt (opnieuw) naar Nijverdal

23 augustus 2020

Beste SNO-ers, 

In september zulllen de reguliere maatwerkbijeenkomsten (i.v.m. het Corona virus) geen doorgang vinden. Deze bijeenkomsten zullen worden doorgeschoven naar medio januari / februari 2021. 

Op 22 september zullen Rens Bluemink en Rutger Bekebrede een bezoek komen brengen aan onze mooie vereniging. Beide heren zijn verantwoordelijk voor de arbitrage (binnen district NoordOost). De avond zal starten om 21.00. Om 19.30 staat er een reguliere training op het programma.

De KNVB is van mening dat er een afstand (aan het onstaan) is tussen de heren uit 'Zwolle' en de vrouwen en mannen op het veld. Dit is de reden waarom ze ons hebben gevraagd om een bezoek te mogen brengen aan onze COVS vereniging. Uiteraard zijn ze bij ons van harte welkom! 

Op deze avond zullen ze een korte plenaire update vanuit de KNVB geven (maximaal 15 minuten) over de huidige stand van zaken. Aansluitend zullen de leden de mogelijkheid hebben voor persoonlijke vragen. Dit zal vorm worden gegeven door middel van een inloopspreekuur. 

Mocht je op voorhand (algemene) vragen hebben, dan het verzoek om deze bij het bestuur van SNO uit te zetten, zodat wij deze tijdig naar de KNVB kunnen versturen. 

In september zullen wij julie nader informeren over de wijze waarop een ieder zich moet aanmelden. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren