Van Deenen erevoorzitter van Nijverdalse korfbalclub NKC'51

10 juli 2019

Aftredend voorzitter Aloys van Deenen is deze week op de jaarvergadering benoemd tot erevoorzitter van de Nijverdalse korfbalclub NKC‘51. Secretaris Lisanne Verheul werd tot lid van verdienste benoemd vanwege haar jarenlange inzet voor de club.

Van Deenen was twee keer voorzitter van NKC”51. In zijn eerste termijn leidde hij de verhuizing van de club naar sportpark Gagelman (Sportlaan) en de bouw van de nieuwe accommodatie met kunstgrasvelden. In zijn tweede termijn begon hij met het project Actief Betrokken Club (ABC) en lobbyde hij met succes voor uitbreiding van de kleedkamers, berging en jeu-de-boules banen. Hij blijft nauw betrokken bij de club in verband met de uitwerking van de plannen voor het realiseren van beachvelden.  Van Deenen wordt opgevolgd door Wouter Felix.

Steunpilaar

De ‘Steunpilaar’ werd dit jaar uitgereikt aan Marvin Imhof, die al vele jaren verantwoordelijk is voor de lay-out van clubblad De Benne Bode en vele posters, flyers en boekjes. Imhof was bovendien mede-oprichter van de toernooicommissie. Hij wordt beschouwd als voorbeeld van iemand die zich belangeloos inzet voor de club terwijl hij zelf niet korfbalt.

Via deze weg willen wij als bestuur van SNO Aloys van harte feliciteren met deze prachtige onderscheiding. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

01Jun
Lancering nieuwe SNO website
Aanvang: 09:00
02Jun
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren