Roel Poffers stopt als KNVB Scheidsrechter

12 juni 2019

Beste SNO-ers,

Helaas moeten wij jullie informeren over het feit dat ons lid Roel Poffers heeft besloten om aan het einde van het lopende seizoen te stoppen met fluiten voor de KNVB.

Vanaf zijn 18de was Roel actief als scheidsrechter. In totaal heeft hij 16 seizoenen voor de KNVB gefloten. Roel heeft altijd te boek gestaan als een talentvolle scheidsrechter. Hij is als scheidsrechter actief geweest in de 1ste klasse.

De laatste tijd heeft Roel te maken gehad met enkele vervelende blessures. Dit in combinatie met een (jong) gezin heeft hem doen besluiten om er na dit jaar een punt achter te zetten.

Als bestuur betreuren wij dit besluit. Roel is ‘nog maar’ 34 jaar en had nog jaren kunnen fluiten voor de KNVB. Zijn beweegredenen zijn echter duidelijk en dit hebben wij (uiteraard) te respecteren. Hij heeft nu in het weekend meer tijd voor zijn vrouw en kinderen. En dat is uiteindelijk natuurlijk het belangrijkste.

Uiteraard blijft Roel betrokken bij de SNO. Wij hopen hem nog regelmatig te mogen verwelkomen bij reguliere trainingen en op clubavonden.

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

01Jun
Lancering nieuwe SNO website
Aanvang: 09:00
02Jun
Reguliere training
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren