“Hoe heurt het nou eigenlijk?"

04 februari 2018

BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS:

Molestatie meldpunt: 0800-22 99 555
Weekenddienst Oost:  vrijdag vanaf 16:00 uur 06-53 40 21 31
Weekenddienst Noord:  vrijdag vanaf 16:00 uur 06-53 75 25 04
Je eerste aanspreekpunt binnen de KNVB is ALTIJD je scheidsrechterbegeleider/coach. Mocht hij je niet kunnen helpen dan kun je terecht bij de onderstaande medewerkers:
Adriaan Inia, coördinator Arbitrage 0343-751 466
werkt alle dagen
Denise Loohuijs, medewerker ondersteuning Arbitrage 0343-751 401
werkt ma, di, wo en do.
Fien Latupeirissa, medewerker ondersteuning Arbitrage 0343-751 402
werkt ma, di en vrij
Janine Seibert, medewerker Arbitrage jeugd OOST en Rapportage NOORD
en OOST | werkt alle dagen 0343-751 403
Lennart Fledderus, medewerker Arbitrage senioren OOST | werkt alle dagen 0343-751 404
Wim Kamps, medewerker Arbitrage NOORD |werkt alle dagen 0343-751 405
Anita Hulsebos, medewerker ondersteuning Arbitrage | werkt alleen di 0343-751 407

PRO-ACTIEF HANDELEN
Geef verhinderingdatums zo snel mogelijk door via de APP, het OP of mail noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl . Dit voorkomt aanstellingen waar je voor moet afmelden.
Denk aan verjaardagen, werkroosters, familiefeestjes, vakantie etc.

AFZEGGEN MET REDEN “ANDERS”
Mocht je toch moeten afzeggen met reden: ANDERS, maar je bent wel op een andere speeldag of tijdstip beschikbaar, stuur dan een mailtje naar noordoost-scheidsrechterszaken@knvb.nl waarbij je aangeeft op welk tijdstip je wel beschikbaar bent.

AFZEGGEN MET REDEN “BLESSURE LANG”
Moet je afzeggen in verband met een langdurige blessure, laat het dan niet bij afmelden maar neem ook contact op met het steunpunt én je SB’er. Wij zullen je dan blokkeren zodat je niet iedere week meegenomen wordt in (her)aanstellingen.

AFMELDINGEN:
Mocht je (langdurig) geblesseerd zijn, laat het ons dan ook even weten zodat wij je op blokkade kunnen zetten!

“HOE HEURT HET NOU EIGENLIJK?”

TOERNOOI AANGENOMEN?
Heb je een toernooi of een vriendschappelijke wedstrijd aangenomen? Vergeet dan niet de datum in je OP te blokkeren anders kun je alsnog een aanstelling van ons of van de weekenddienst krijgen! Officiële KNVB-aangestelde wedstrijden gaan altijd vóór reeds aangenomen vriendschappelijke wedstrijden.

RESERVELIJST:
Géén aanstelling en géén verhinderingdatum?
Dan sta je automatisch op de reservelijst en is het mogelijk dat je op het allerlaatste moment nog een aanstelling krijgt. Let op: Mailtjes met de tekst “ik wil graag een wedstrijd” helpen niet. Je staat reserve en wordt ingezet als er een wedstrijd binnen jouw wedstrijdpakket vrijkomt. Dit kan ook “last- minute” via de weekenddienst nog gebeuren.

TUCHTZAKEN:
Meldingen voor de afdeling Tuchtzaken graag per mail naar noordoost-aanklager@knvb.nl
Voorbeelden: vergeten gele of rode kaart op het wedstrijdformulier te vermelden, verkeerde wissels op het wedstrijdformulier, verkeerde uitslag ingegeven, aanvullende verklaringen bij bv. een rode kaart of gestaakte wedstrijd. Geen kopie sturen naar scheidsrechterszaken!

ASR’S ZASD/ZOSD/ZAAD/ZOAD
Bij de wedstrijden in de 1e klasse Noord en Oost kunnen zowel noordelijke als oostelijke scheidsrechters /assistent-scheidsrechters worden ingezet. Dit om variatie in het wedstrijdpakket aan te brengen.

VAN RUILEN KOMT HUILEN
Ga niet op eigen initiatief een wedstrijd ruilen met een collega- arbiter en dit daarna doorgeven aan het districtsbureau. We werken met een reservelijst en de scheidsrechters die hierop staan, willen ook graag ‘aan de bak’. Als we onderling wedstrijden gaan ruilen gaat dit ten kostte van deze officials. Ook de historie van gefloten wedstrijden, de wedstrijden die al in concept zijn gepland, maar nog niet bij de arbiter zichtbaar zijn, zijn een reden om wedstrijden door de afdeling arbitrage te laten herbezetten.

DE INSTEEK BIJ EEN OVERSTEEK – FLUITEN OP EEN EILAND
Ga je een weekendje weg naar een van de eilanden in Noord en je wilt daar toch een wedstrijdje fluiten? Neem dan tijdig contact op met Wim Kamps, hij kan dan proberen een wedstrijd op jouw niveau te regelen.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

29Sep
Reguliere training
Aanvang: 19:30
30Sep
Opleiding Clubarbitrage
Aanvang: 19:30
03Okt
JALV COVS Nederland
Aanvang: 10:00
06Okt
Clubavond
Aanvang: 20:30
06Okt
Reguliere training
Aanvang: 19:15

Wij zijn trots op onze sponsoren