Nieuwe website online!

01 juni 2020

Beste SNO-ers, 

Met gepaste trots kunnen wij jullie informeren over het feit dat onze nieuwe website officieel gelanceerd is vanaf vandaag! 

Neem lekker een kijkje op de nieuwe site en indien jullie goede tips hebben, geef dit dan aan bij onze webmaster via maurice-paarhuis@hotmail.com, dan kunnen we dit direct implementeren. 

Zoals jullie weten, hebben wij een spelregeltool op onze website (welke helemaal rechts staat gepositioneerd). Uitsluitend SNO leden kunnen deze tool gebruiken. 

Je kunt inloggen met je eigen e-mailadres en het wachtwoord is SNOnijverdal2020. Dit wachtwoord is voor iedereen hetzelfde. Wanneer je ingelogd bent krijg je direct de quiz in beeld. Op elke 1ste dag van de maand komen er weer 10 nieuwe spelregels online te staan. Mede door de fantastische ondersteuning van Wim van der Velde, Stan Endeman en Maikel van Munster is onze database op dit moment reeds gevuld met 120 spelregelvragen. We kunnen dus een jaar spelregels oefenen. Het e-mailadres dat je nodig hebt voor het inloggen is verder privé en is uitsluitend voor intern gebruik. Nadat je de spelregels hebt ingevuld (en verstuurd), krijg je direct een terugkoppeling op je score. Bovendien ontvang je een uitleg bij spelregels welke je (eventueel) fout hebt ingevuld. 

Op onze 'oude' site waren jullie gewend dat wij diverse mapjes hadden betreffende de wedstrijden welke wij floten (beltona wedstrijden, tukkercup, vriendschappelijke wedstrijden en KNVB-wedstrijden). Wij hebben er als bestuur voor gekozen om alle te fluiten wedstrijden op 1 pagina te zetten. Naast het totaaloverzicht krijgt iedere scheidsrechter zijn eigen pagina. Op deze pagina staat de foto van de betreffende scheidsrechter weergegeven, de groep waarin men actief is en een overzicht van de 'historische' wedstrijden. Wij hopen dat wij op korte termijn weer wedstrijden kunnen toevoegen, indien dit vanuit de overheid weer toegestaan is. 

Achter de te fluiten wedstrijden komt het 'soort' wedstrijd te staan. Bovendien staat er (indien van toepassing) een link naar de SNO enquête. Ten slotte zal er een link worden geplaats naar de bijbehorende (beltona en/of tukkercup) regelementen. 

Onder het kopje contact staan alle commissieleden met de bijbehorende foto's weergegeven. 

Wij zijn erg benieuwd naar jullie bevindingen. 

Fijne pinksterdagen toegewenst!

Groetjes,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren