Diverse SNO-ers fluiten weer voor de KNVB

24 januari 2020

Beste SNO-ers, 

Dit weekend gaan er weer diverse SNO-ers op pad voor de KNVB.

Vanavond reist Gerwin Moeken af naar Ermelo voor de clash tussen 's Helo 2 en ZVV Lelystad 3. 

Op de zaterdag staan er diverse (inhaal) wedstrijden op het programma. Om 11.30 is Bas ten Tije verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen Excelsior'31 2 en Sparta Nijkerk 2. Om 14.00 is Gerwin scheidsrechter bij de wedstrijd tussen AVC Heracles 1 en DRC 2012 1.

Om 14.30 fluit ons talent Stan Endeman voor de eerste maal bij de wedstrijd tussen Zwart-Wit'63 1 en VVOP 1. Tegelijkertijd begint Kampen 1 tegen Reaal Dronten. Antoon Koopmans is verantwoordelijk voor deze wedstrijd. Rudolf Wolterink fluit de wedstrijd tussen vv Marienberg 1 tegen ASV'57 1.

Om 15.00 fluit (good old) Dick Beldman een prachtige derby in Ede tussen Blauw Geel'55 1 en SKV. Tegelijkertijd fluit Jan Klein Ganseij de wedstrijd tussen AJC'96 (uit Losser) en Voorwaarts Vriezenveen.

De laatste wedstrijd op de zaterdag gaat tussen het zaterdag team van Rigtersbleek en de studenten uit Drienerlo. De wedstrijd begint om 15.30 en zal onder leiding staan van onze oud voorzitter Wim van der Velde. 

Op zondag gaan drie SNO-ers op pad. Martijn Bruins gaat naar Bornerbroek om de plaatselijke trots te fluiten tegen Phenix. Tegelijkertijd fluit Hans Hofman de confrontatie tussen EGVV (Gelselaar) en Bredevoort. De laatste wedstrijd op de zondag betreft een clash tussen Orion en RKHVV. Bij deze wedstrijd zal ons jonge lid Marvin van der Veen als assistent-scheidsrechter fungeren. 

We sluitend het (voetbal) weekend af op maandag. Gert Ekkel kan op de fiets naar Ommen voor de wedstrijd tussen ZVO 7 en SV Dalfsen 2. Anton Kreileman kan de auto nemen, aangezien hij iets verder moet rijden. Hij is verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen Oldenzaal 7 en SV Rijssen 1. Tot slot fluit Gerwin Moeken FC Turkuaz 2 tegen CF Morado 2. 

Via deze weg willen wij alle leden veel succes en plezier toewensen bij hun wedstrijden. Vanaf het volgende weekend is de winterstop voor alle leden definitief verleden tijd en mogen we allemaal de wei weer in. 

Een sportieve groet,

Bestuur SNO Nijverdal

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren