Nieuwsbrief KNVB Assist Scheidsrechters - augustus 2019

29 augustus 2019
KNVB
 
 
knvb
Dit zijn de nieuwe spelregels voor het seizoen 2019/'20
De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV vormde eind juli de traditionele aftrap van het nieuwe voetbalseizoen in Nederland. Tijdens deze wedstrijd werd ook voor het eerst officieel gespeeld met een aantal nieuwe spelregels die dit seizoen gelden voor zowel de amateurs als de profs. Lees hier meer over de zes meest in het oog springende wijzigingen voor dit seizoen.
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Aftrapbijeenkomsten voor nieuwe vrijwilligers
Je bent net gestart of hebt misschien al enkele maanden achter de rug. Hoe dan ook; leuk dat je je dit seizoen inzet voor het voetbal en dat jij er mede voor zorgt dat ieder weekend duizenden mensen kunnen genieten van onze mooie sport. Voor alle nieuwe vrijwilligers organiseert de KNVB speciale aftrapbijeenkomsten om hen op weg te helpen in hun nieuwe rol. Meld je snel aan voor de bijeenkomst in jouw regio.
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Cursus verenigingsscheidsrechter: 'Had ik veel eerder moeten doen'. 
Meer bagage om de juiste beslissingen te maken in het veld, zo luidde beknopt de motivatie van Linda Veerbeek en Roel Janssen om de cursus verenigingsscheidsrechter te volgen. Nu ze een paar weken later de cursus met succes hebben afgerond, zijn ze beiden laaiend enthousiast. “Dit had ik veel eerder moeten doen.” 
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Spelregelwijzigingen pupillenvoetbal seizoen 2019/'20
Net als tijdens het seizoen 2017/'18 zijn de nieuwe wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal ook het afgelopen seizoen op twee momenten geëvalueerd door middel van een online enquete. Mede op basis van de uitkomsten uit dezeevaluaties zijn voor het seizoen 2019/'20 enkele spelregelwijzigingen doorgevoerd in zowel de 6 tegen 6 als 8 tegen 8 wedstrijdvorm.
Lees verder lees meer 

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Gelderse clubs versterken samen het arbitragebeleid
Tien clubs in de regio Gelderland-Midden hebben de handen ineen geslagen om het tekort aan verenigingscheidsrechters terug te dringen en het niveau omhoog te stuwen. Zij wisselen regelmatig arbiters uit. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. De clubs hebben hierdoor een breder aanbod aan scheidsrechters en voor de scheidsrechters is het fluiten bij een andere club een leuke afwisseling.
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Leerzame lessen in de opleiding scheidsrechterscoördinator
Een opleiding speciaal voor scheidsrechterscoördinatoren. Hoe mooi is dat, vinden Rob Bothof en Dimitry Zwaay. De twee deelnemers aan de cursus, die in samenwerking met de verenigingen is gemaakt en waarbij de eigen vereniging centraal staat, zijn laaiend enthousiast. “Je kunt ontzettend veel van elkaar leren.”
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
knvb
Trainingsschema augustus
Het is augustus en dat betekent dat het seizoen langzaamaan weer op gang komt. Eén van de voorwaarden om ook als (assistent-)scheidsrechter een goede prestatie te leveren dit seizoen is door ook in de voorbereidingsperiode te werken aan je fitheid. Bekijk hier het trainingsschema voor augustus zodat je goed voorbereid begint aan de start van het nieuwe seizoen.
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
VOND JE DEZE NIEUWSBRIEF NUTTIG?
JA thumb up thumb down NEE
knvb.nl  
Volg de knvb op facebook volg de knvb op twitter volg d eknvb op youtube
Afmelden Doorsturen Disclaimer Aanmelden nieuwsbrief © 2019 KNVB
 
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren