KNVB nieuwsbrief - juni

08 juni 2019
KNVB
 
 
knvb
Schema’s nacompetitie amateurvoetbal
Het is voor de meeste voetballers de spannendste periode van het jaar: de nacompetitie. De eerste speelronde zit er inmiddels op. Bekijk via onderstaande link hoe de route van jouw team eruitziet op weg naar die gedroomde promotie of het ontlopen van die gevreesde degradatie.
Lees verder lees meer

Facebook

Twitter

 
 
 
knvb
Q&A met Ronald Koeman - "De Nations League winnen zou geweldig zijn"
Alvast in de stemming komen voor de wedstrijd van Oranje tegen Engeland? Bekijk dan de Q&A met Ronald Koeman, waarin hij vooruitblikt op de halve finale van de Nations League. De wedstrijd wordt donderdag om 20:45 afgetrapt en is live te zien op NPO 1.
Bekijk de videolees meer

Facebook

Twitter

 
 
 
knvb
Leeuwinnen klaar voor het WK
Het WK in Frankrijk gaat nu echt bijna beginnen voor de Leeuwinnen. Afgelopen week stond natuurlijk vooral in teken van de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Australië. Naast de wedstrijd was er ook een bijzondere ontmoeting met de eerste vrouwelijke Leeuwinnen. Wil je weten hoe de speelsters de afgelopen week hebben beleefd? Kijk dan de video.
Bekijk de video lees meer

Facebook

Twitter

 
 
 
knvb
KNVB offcieel kandiaat voor EK Futsal 2022
De KNVB heeft zich officieel kandidaat gesteld als gastheer voor het EK Futsal 2022.
Eind september zal blijken of het Nederlandse bid is uitgekozen. Dan maakt de Executive Committee van de UEFA bekend welk land het EK mag organiseren. 
Bekijk de video lees meer

Facebook

Twitter

 
 
 
knvb
EURO 2020: 'Not Just Football' 
Volgend jaar is het zover dan wordt het grootste EK ooit gehouden in 12 verschillende landen.
4 wedstrijden vinden plaats in de Johan Cruijff ArenA. En jij kan hierbij zijn! Vanaf 12 juni t/m 12 juli 2019 kan jij je hier inschrijven voor kaarten. Om alvast in de stemming te komen heeft EURO 2020 Amsterdam een korte film gelanceerd:
Bekijk de video lees meer

Facebook

Twitter

 
 
 
knvb
Meld je aan als vrijwilliger voor EURO 2020!
Jij hebt nú de kans om je aan te melden als Volunteer voor UEFA EURO 2020! De organisatie is opzoek naar ruim 2000 vrijwilligers die aan de slag gaan in en rondom het stadion, op de fanzone en in de stad. Ben jij klaar voor een 'once in a lifetime experience' als vrijwilliger bij UEFA EURO 2020?
Meld je nu aan als vrijwilliger!lees meer

Facebook

Twitter

 
 
 
knvb
Winactie: ‘Samen sterk - Het geheim van de Oranje Leeuwinnen’
Het WK staat voor de deur en daarom mogen wij 5 exemplaren van het boek; ‘Samen sterk - Het geheim van de Oranje Leeuwinnen’ weggeven. Wil jij kans maken op het boek? Voorspel dan de uitslag van de eerste poulewedstrijd van de Leeuwinnen tegen Nieuw-Zeeland op het WK. Stuur je voorspelling voor 11 juni naar communicatie@knvb.nl.
 
   
 
 
 
LET OP!
Wil jij het komende seizoen bij een andere club voetballen? Dan heb je nog tot 15 juni om een overschrijving te regelen. Kijk voor meer informatie hier.
 
VOND JE DEZE NIEUWSBRIEF NUTTIG?
JA thumb up thumb down NEE
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren