Verslag feestavond

30 juli 2012

Geslaagde feestavond SNO!

Op zaterdag 14 Juli j.l. heeft de jaarlijke feestavond van Scheidsrechtersvereniging SNO Nijverdal plaats gevonden. Dit jaar was de organisatie in handen van Kevin Tibbe, Maikel van Munster en Maurice Paarhuis.
Rond half zes arriveerden alle genodigden bij de Grimberghoeve te Notter, aldaar onder het genot van een kop koffie en een gebakje iedereen welke werd geheten. Diverse soorten gebak waren aanwezig, welke beschikbaar waren gesteld door Multivlaai Nijverdal. Nadat iedereen zijn/haar gebak had genuttigd, kon de activiteiten beginnen. De activiteit, welke dit jaar een centrale rol had, betrof het spel boeren klomp golf. Alle aanwezigen werden door de organisatie verdeeld in groepen. Doel was, om met zo weinig mogelijk slagen, alle negen holes met succes af te leggen. In de praktijk bleek dit niet alle leden even makkelijk af te gaan. Vooral de huifkar en de vijver bleken moeilijk te nemen hordes.
Rond acht uur waren alles holes met succes afgelegd. Daarna vertrok het gehele gezelschap richting het clubgebouw van SNO/NKC’51. Hier kon het gehele gezelschap genieten van een heerlijke barbeque. Voordat er begonnen werd met eten, werden echter eerst nog even de winnaars van het boeren klomp golf in het zonnetje gezet, met als grote winnaar Jan Schippers. Toen alle officiele activiteiten afgerond waren, kon er begonnen worden met de barbeque. Het eten was ook dit jaar weer geleverd door polier Rademakers uit Nijverdal.
Aan het einde van de avond vond uiteraard de verloting plaats. Ook dit jaar was de organisatie erin geslaagd om een grote hoeveelheid prijzen tentoon te spreiden. Dit was echter niet mogelijk geweest zonder de hulp van enkele sponsoren. Wi jwillen daarom ook via deze weg de volgende sponsoren nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de feestavond: Multivlaai Nijverdal, Poelier Rademaker, Etos Nijverdal, Wibbelink Nijverdal, Sport2000 Nijverdal, Marskramer Nijverdal en tot slot Factoryprices.nl .  Al met al kunnen we  terug kijken op een geslaagde feestavond.
De organisatie wil iedereen bedanken voor zijn/haar komst en een fijne vakantie wensen, zodat iedereen in het seizoen 2012/2013 weer zijn/haar sportieve doelen kan behalen.
Vriendelijke groet,
De Ontspanningscommissie
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

16Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00

Wij zijn trots op onze sponsoren