Uitnodiging feestavond SNO Nijverdal

20 mei 2019

Beste SNO-ers,

Op zaterdag 15 juni zal de jaarlijkse feestavond plaats vinden.

De organisatie bestaat uit Hans Groenhuijsen, Maikel van Munster en Maurice Paarhuis. Wij hebben er dit jaar voor gekozen om een extra activiteit aan het geheel toe te voegen. De feestavond zal om 16.00 uur starten met een interactieve fietstocht. Onderweg zullen wij jullie voorzien van een hapje en een drankje. De fietstocht zal gecombineerd worden met enkele leuke (interactieve) vragen. Rond 18.00 zullen wij terug komen bij NKC’51. Hier zal een warme maaltijd worden geserveerd in combinatie met een derde activiteit. Kortom, een middag/avond waar je zeker (met je partner) bij aanwezig moet zijn.

Wij horen graag voor 1 juni in hoeverre (en met hoeveel personen) je aanwezig zult zijn. Daarnaast vernemen wij graag of er bepaalde wensen zijn qua eten waar wij rekening mee dienen te houden. Denk hierbij aan het feit dat je vegetarisch bent of eventuele allergieën hebt.

Voor deze feestavond hanteren wij een eigen bijdrage van €7,50 euro per persoon. Dit bedrag kun je aan het begin van de avond afgeven bij de organisatie.

M.b.t. de fietstocht hebben wij de volgende toevoegingen. Wij hebben hier 2 uur voor gereserveerd. Echter hebben wij goed rekening gehouden met de leeftijden. Er zullen diverse pauzes ingelast worden, zodat een ieder voldoende rustmomenten heeft. Graag bij het opgeven voor de feestavond vermelden of je (samen met je partner) ook deel gaat nemen aan de fietstocht. Indien je niet wilt/kunt deelnemen, mag je ook om 18.00 aansluiten bij het diner. Deze keuze laten we bij jullie.

Met betrekking tot de fietstocht, willen wij jullie graag de volgende opties bieden:

1: Je kunt per fiets naar SNO komen of je neemt de fiets(en) mee op een fietsendrager.

2: Indien je niet in de gelegenheid bent om je fiets zelf mee te nemen, maar wel graag je eigen fiets wilt gebruiken, dan kun je er (in een uiterst geval) ook voor kiezen om je fiets door ons te laten ophalen. Wij zullen op vrijdagavond / zaterdagmorgen met een grote kar de regio rondrijden en de fietsen ophalen en in een later stadium terugbrengen.

3: Indien je geen fiets hebt, maar wel wilt participeren, dan is het mogelijk om via de organisatie een fiets te huren. De kosten zijn voor eigen rekening en bedragen €11,- per fiets. Wij zullen de fietsen voor je reserveren en ervoor zorgen dat ze bij SNO klaar staan.

Graag bovenstaande keuze kenbaar maken op het moment dat je je gaat aanmelden voor de feestavond. Je kunt je per telefoon aanmelden bij Maikel. Indien je je graag per e-mail wilt aanmelden, dan kun je een e-mail sturen naar Maurice.

Maikel van Munster -> 06 209 799 73

Maurice Paarhuis -> maurice-paarhuis@hotmail.com

Hopelijk kunnen wij jullie op 15 juni in groten getale verwelkomen.

Een sportieve groet,

De ontspanningscommissie

Hans Groenhuijsen

Maikel van Munster

Maurice Paarhuis

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

30Mrt
Bartho Reuvers O12 toernooi
Aanvang: 09:00
30Mrt
Easter Open (SV Gramsbergen)
Aanvang: 09:00
01Apr
Salland Cup
Aanvang: 09:00
02Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
08Apr
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering SNO Nijverdal
Aanvang: 20:00

Wij zijn trots op onze sponsoren