Nieuwsbrief COVS

01 mei 2019
De Scheidsrechter, april 2019
 
Klik hier om het blad te openen

 

Beste lezer,
 
Deze nieuwsbrief is een vooraankondiging voor een nieuwe editie  van het digitale blad De Scheidsrechter. Op deze manier wordt hopelijk voorkomen dat deze aankondiging in je spam terechtkomt. In deze nieuwsbrief een samenvatting van de inhoud. Klik op de foto of op de blauwe buttons om toegang tot het blad te krijgen. Als dit niet werkt kun je altijd toegang krijgen via https://blad.covs.nl of je kopieert de link handmatig in je internet browser.

 
Cover

 

In deze nieuwe uitgave van De Scheidsrechter o.a. de volgende items:

– Toppers betaald voetbal. Dat het niet altijd hosanna is bij het fluiten in het betaald voetbal wordt duidelijk bij het interview dat Leo Blank hield met twee jonge scheidsrechters. Christiaan Mulder en Freek van Herk is door de KNVB de wacht aangezegd. Zij zullen niet doorstromen naar de Eredivisie. In een openhartig gesprek leggen zij uit waarom, wat er mis ging en wat hun toekomstplannen met betrekking tot arbitrage zullen worden.
 
– Clubarbitrage. In de serie over clubarbitrage zetten we weer twee voetbalverenigingen uit hetzelfde district (Oost) naast elkaar. Uit Arnhem bij VDZ louter positieve berichtgeving over de clubarbitrage die zelfs gesponsord wordt door de RABO Bank. Daarnaast het verhaal van Karin Levink over haar club LSV uit Lonneker, die veel moeite moet doen om alle wedstrijden arbitraal bezet te krijgen.
 
– Jaarvergadering COVS. Op 18 mei wordt de jaarvergadering van het landelijke bestuur (VCN) gehouden in Gorinchem. In de rubriek Van de bestuurstafel wordt de uitgebreide agenda gepubliceerd. De documenten waar naar wordt verwezen vind je op de site covs.nl. Een van de agendapunten is het kiezen van een nieuwe voorzitter ter vervanging van Pol Hinke. De twee kandidaten voor deze belangrijke post stellen zich voor op pagina 8.
 
– Districtsfinales spelregels. De districtsfinales spelregels zijn bijna allemaal gespeeld en daarom kunnen we ons opmaken voor de landelijke finale op 15 juni in Enschede georganiseerd door de 100-jarige scheidsrechtersvereniging aldaar. Een vooruitblik door Dick Visser.
 
– IM Govert van der Borden. Pol Hinke schrijft een uitgebreid In Memoriam over oud-voorzitter (en erevoorzitter) Govert van der Borden. Christ van de Donk verzorgde informatie over de functies die hij voor de COVS uitoefende.
 
– Molestaties. Helaas is geweld tegenover de arbitrage nog niet verbannen van de velden. Leo Blank kwam alleen voor West I als tot drie incidenten die de pers haalden en doet daarvan verslag.

 

 

Klik hier om het blad te openen

 

Redactie De Scheidsrechter
Leo Blank, Arie den Dulk
redactie@covs.nl

 

 

De Scheidsrechter

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

17Apr
Forumavond Beloften Competitie
Aanvang: 20:00
23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30

Wij zijn trots op onze sponsoren