Uitnodiging Clubavond 07 mei

30 april 2019

Aan:

- Leden van SNO;

- Vertegenwoordiger COVS distr. Oost;

- Scheidsrechterscommissie KNVB Regio Oost/Noord

- COVS Zustergroepen.

Uitnodiging:

Het bestuur van SNO Nijverdal nodigt u van harte uit voor de clubavond.

Datum: Dinsdag 7 mei 2019

Tijd: 20:45 uur, aansluitend aan de training;

Bijzonderheid: De training start om 19:15 uur;

Locatie: Clubhuis NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal;

Agenda: Eventuele mededelingen van het bestuur. Deze avond wordt ingevuld door de Technische Commissie. Zij gaan o.a. bezig met de nieuwe spelregels die vanaf 1 juli as. in werking treden. Meer informatie over deze avond in het voorstukje van onze voorzitter.

Van de Voorzitter

Beste SNO-ers,

De afgelopen weken waren intensief voor het bestuur van SNO. We zijn veel op pad geweest voor onze mooie club. Wij hebben 4 jaarvergaderingen bijgewoond. Wij zijn op bezoek geweest bij onze sportvrienden uit Enschede, Hengelo, Deventer en Zwolle. Het is mooi om te zien dat dit zeer gewaardeerd wordt door de desbetreffende COVS verenigingen. Met uitzondering van Hengelo (die zeer druk bezig zijn met hun jubileum activiteiten) zijn bovenstaande verenigingen ook allemaal op onze JALV geweest. Wij hebben in Oost Nederland (relatief) veel COVS verenigingen. Regionale samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Het is een mooi compliment (voor al onze leden) dat andere COVS verenigingen zien dat SNO hier veel tijd en energie in steekt. Op de jaarvergaderingen van Hengelo en Enschede ontvingen wij een compliment over het feit dat SNO telkens met (relatief) veel leden vertegenwoordigd is op de regionale trainingsavonden. Wij kunnen de borst nat maken. Wij verwachten een hoge opkomst bij onze regionale training van 28 mei in Nijverdal.

Op 1 april jl. is onze JALV geweest. Op deze avond hebben wij (na jarenlange inzet) afscheid genomen van onze secretaris Andre Meulenkamp. Via deze weg wil ik Andre nogmaals oprecht bedanken voor zijn inzet. Gelukkig blijft zijn kennis en kunde behouden voor de leden, aangezien Andre (samen met Jan Wijnberg) een invulling gaat geven aan onze begeleidingscommissie. Andre neemt zijn (nieuwe) taak serieus. Hij heeft vorige week zaterdag (20 april) zijn eerste coachbezoek gedaan (SVVN 1 – Quick’20 1) bij Gert Maneschijn.

Met de toetreding van Rachnar Kikkert en Max van der Lei bestaat ons bestuur uit 6 personen, wij zijn nog op zoek naar een zevende lid om op deze wijze weer op een oneven aantal uit te komen. Het is een fijne (en geruststellende) constatering dat de diverse taken over meerdere personen kunnen worden verdeeld. Dit zal de kwaliteit van het besturen van deze mooie vereniging alleen maar ten goede komen.

Tijdens onze JALV mochten we veel jubilarissen huldigen. Johan Schwarte werd gehuldigd voor het feit dat hij zowel 40 jaar lid is van SNO Nijverdal als wel van de COVS. Ook Gerard Westenbroek mocht een speld in ontvangst nemen, aangezien hij 50 jaar lid is van de COVS. Wegens zijn grote inbreng voor de arbitrage (zowel binnen SNO als wel in de regio) ontving hij bovendien de ‘Gouden scheidsrechter speld van de COVS’. Marinus Wissink is net zoals Gerard 50 jaar lid van de COVS. Daarnaast is hij ook 50 jaar lid van SNO Nijverdal. Tot slot was het de beurt aan Henk Boerdam. Ook Henk Boerdam is 50 jaar lid van de KNVB als wel de COVS. Via deze weg willen wij bovenstaande heren nogmaals van harte feliciteren met hun behaalde jubilea. Wij hopen nog tot in lengte van jaren van hun kennis en kunde te mogen profiteren.

Op vrijdag 15 maart heeft onze jaarlijkse feestavond met NKC’51 plaatsgevonden. In totaal waren er 54 leden aanwezig. Dit jaar lag de organisatie in handen van SNO. Wij hebben onze sportvrienden van NKC’51 een overheerlijk stamppotbuffet aangeboden. De verloting lag (net zoals in voorgaande jaren) in handen van Frits. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond, welke zeker heeft bijgedragen aan de goede verstandshouding tussen SNO en NKC’51.

De komende periode staan er enkele mooie activiteiten op de planning. De clubavond van 7 mei zal op een goede wijze worden ingevuld door onze technische commissie. Zoals jullie op de website hebben kunnen lezen, staan er voor het volgende seizoen weer diverse spelregelwijzigingen gepland. Deze zullen gedurende deze avond nader worden toegelicht.

Op 28 mei aanstaande staat de laatste regionale training op het programma. Dit maal zullen wij de scheidsrechtersverenigingen Hengelo, NOT en Enschede verwelkomen in ons mooie Nijverdal.

Gedurende de maand mei staan de nacompetitiewedstrijden centraal. Hopelijk kunnen wij veel (assistent) scheidsrechters van SNO op de velden zien, aangezien dit vaak betekend dat de resultaten (van het afgelopen seizoen) goed zijn geweest. Aansluitend staan er in juni weer diverse SNO activiteiten op de planning. Op 15 juni staat onze eigen feestavond op het programma. Op korte termijn zullen jullie hier meer informatie over ontvangen vanuit onze ontspanningscommissie.

De laatste twee weken van juni staan in het teken van diverse voetbaltoernooien. Op 22 juni staat het NK Veldvoetbal op het programma in Enschede. De voetbalcommissie is erin geslaagd om een mooi team (bestaande uit 10 voetballers) op de been te krijgen. Op dezelfde dag staat de finaledag van de Beltona beloften competitie gepland bij C.V.V. Sparta Enschede. Helaas heeft zich op het moment van schrijven nog niemand gemeld. Wij als bestuur willen nogmaals een dringend verzoek doen aan onze leden. Wij zijn drie leden nodig, welke als arbitraal trio van SNO willen fungeren op deze (goed georganiseerde) dag.

We sluiten de maand af in Voorst. Op 29 juni staat het districtstoernooi gepland in Voorst. Ook aan dit toernooi gaan wij deelnemen. Met een groep van 10 arbiters gaan wij een gooi doen naar het districtskampioenschap.

Al met al kan gesteld worden dat er de komende maanden diverse leuke activiteiten op de planning staan. Wij hopen een ieder hierbij te mogen verwelkomen (actief deelnemer en/of als supporter). Rest mij nog jullie veel plezier en succes te wensen bij de laatste competitiewedstrijden van het seizoen. De laatste rapporten worden gemaakt. Scherp blijven en proberen het hoogst haalbare na te streven.

Een sportieve groet,

Maurice Paarhuis

De Voorzitter

Wel en Wee:

In vergelijking met de vorige nieuwsbrief zijn er geen extra blessure gevallen bij het bestuur gemeld.

Hans Hofman heeft zich helaas weer moeten afmelden. Een terugkerende blessure heeft roet in het eten gegooid.

Wessel Nijmeijer, Roel Poffers, Jan van Otten en Hans Groenhuijssen zijn helaas nog steeds geblesseerd. Allemaal wensen we jullie beterschap. Jan van Otten bouwt het aantal keer bij de fysio op, dat is zeker naar zo’n zware periode goed nieuws!

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO)

P/A Gerwin Moeken (Secretaris)
Marslaan 46
7772 XE Hardenberg
Tel. 06-53156248
E-mail.
secretaris@sno-nijverdal.nl

NKC’51 – Sportpark Gagelman    |   Sportlaan 1  7443 RC Nijverdal |   Tel: 0548-614127

www.sno-nijverdal.nl
 

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
05Mei
Nike/Intersport Cup
Aanvang: 14:00
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren