Nieuwsbrief KNVB - april

07 april 2019

 

knvb
Speeldagenkalender 2019/'20 bekend
De speeldagenkalender voor het amateurvoetbal voor het seizoen 2019/'20 is bekend. Net als in de voorgaande twee seizoenen wordt er ook in het komende amateurvoetbaljaar na de zomervakantie afgetrapt. Eind augustus staan de eerste bekerwedstrijden op het programma. Het grootste deel van de competities starten half september. 
Lees verder lees meer

 

Alvast in de stemming komen voor de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen vanavond tegen Mexico en dinsdag tegen Chili? Bekijk dan de 'Teammate Quiz' waarin keepsters Loes Geurts en Sari van Veenendaal testen hoe goed ze elkaar nou eigenlijk echt kennen!
Bekijk hier lees meer

 

knvb
Iedere woensdag: De 'Trainingstip v/d Week'!
Geen inspiratie voor jouw training? Geen zorgen! Iedere woensdag delen de KNVB-coaches voortaan de 'Trainingstip van de Week' op de Facebookpagina van de KNVB. We trappen deze week af met Maarten Stekelenburg, KNVB-coach van de Mannen onder 19. Benieuwd naar meer leuke trainingen, check www.knvb.nl/rinus of download de Rinus app.
Bekijk Trainingstip lees meer

 

knvb
Word vrijwilliger bij UEFA EURO 2020!
In de zomer van 2020 is Amsterdam trotse gastheer van het EK voetbal. Voor speelstad Amsterdam zijn we op zoek naar ruim 2000 vrijwilligers! Wil jij onderdeel uitmaken van dit waanzinnige event? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger voor een once in a lifetime experience!
Lees verder lees meer

 

knvb
Clubkoorts: Hazerswoudse Boys vind oplossing voor het teruglopende ledenaantal
In de serie Clubkoorts brengt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee een bezoek aan inspirerende verenigingen, met mooie verhalen en innovatieve oplossingen voor veelvoorkomende problemen. In aflevering 1 zie je hoe Hazerswoudse Boys een verrassend eenvoudige oplossing vond voor het teruglopende ledenaantal.
Lees verder lees meer

 

knvb
Trainen en leven als een echte Oranje-International op de KNVB Campus? En slapen direct naast één van de velden waar de Oranje jeugdelftallen ook trainen? Kom dan naar de KNVB Voetbalkampen in de mei-, zomer- en herfstvakantie.
Lees verder lees meer
Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren