Kortingsactie KNVB Scheidsrechters

16 maart 2019

Beste KNVB-wedstrijdofficial,

De TOTO KNVB Bekerfinale hebben we in het verleden aangegrepen om vrijwilligers binnen het amateurvoetbal in de gelegenheid te stellen tegen sterk gereduceerde tarieven een wedstrijd te laten bezoeken. Ook de KNVB-wedstrijdofficials behoren tot deze groep. We zijn erg blij met de inzet en bijdrage die vrijwilligers leveren aan het voetbal. Vrijwilligers zijn tenslotte de kurk waarop het amateurvoetbal drijft.

Al een aantal jaren is het voor ons erg moeilijk om voor de TOTO KNVB Bekerfinale deze speciale acties (‘Scheidsrechtersactie’) aan te bieden. De kaartverdeling tussen betrokken partijen en de restricties die gelden ten aanzien van de kaartverkoop/kaartuitgifte maken dat in veel gevallen onmogelijk. Ook dit jaar zal dat niet mogelijk zijn.

Gelukkig presteert het Nederlands Elftal de laatste tijd weer goed. De laatste drie thuiswedstrijden waren volledig uitverkocht en voor de komende interlands lijkt dat ook weer het geval te zijn. Voor de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Wit-Rusland, die wordt gespeeld op donderdag 21 maart in Stadion Feijenoord, aanvang 20.45 uur, willen we onze vrijwilligers de gelegenheid bieden om deze wedstrijd bij te wonen. We hebben een vak exclusief gereserveerd voor KNVB-wedstrijdofficials*). Het betreft vak D aan de lange zijde, waarvan de tickets via de reguliere verkoopkanalen € 49,00 kosten. Via onderstaande link kun je tickets met ruim 60% korting aanschaffen tegen de speciale prijs van € 19,95. Let op: Er zijn circa 1.200 tickets tegen dit speciale tarief beschikbaar, VOL=VOL.

Bestel hier je kaarten

Indien gewenst kan – zolang de voorraad strekt - een parkeerkaart aangeschaft worden voor parkeerterrein P-Beverwaard. Dit parkeerterrein ligt direct aan de snelweg A16. Via een pendeldienst per tram vanaf het parkeerterrein ben je in 10 minuten bij Stadion Feijenoord. Je omzeilt hiermee de verkeersdrukte in het stadiongebied zowel vóór als ná de wedstrijd. Een parkeerkaart kost € 12,50 en is inclusief gebruik van de trampendeldienst.

Bestel hier je parkeerkaart

We zien je graag op 21 maart in Stadion Feijenoord!

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur KNVB amateur- en vrouwenvoetbal

*) Deze kaarten zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door KNVB-wedstrijdofficials in de privésfeer. Doorverkoop (o.a. via Marktplaats) is niet toegestaan. Overtreding kan leiden tot een stadionverbod en €450,00 boete.

Terug naar overzicht
Agenda

Weet wat
er speelt

23Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
30Apr
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
07Mei
Reguliere Training SNO Nijverdal
Aanvang: 19:30
09Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00
10Mei
Netherlands Cup (KOMM-MIT)
Aanvang: 09:00

Wij zijn trots op onze sponsoren